Lowlands uitverkocht en nieuws van o.a. Rock Ternat, Pukkelpop

Door yeahroen op 12 augustus 2002 - 17:48 STICHTS FESTIVAL
Op het Stichts Festival in De Peppel te Zeist zullen 14 september o.a. Swomp, Dis, Fools Fatal, Green Ballz Band en de Schotse bands The Wednesdays en de Grease Monkeys aantreden.
Meer over het Stichts Festival

ROCK TERNAT
Op vrijdag 11 oktober kun je op Rock Ternat terecht voor TMF Megadance en de 70-80-90's Party met DJ Joost (ZEBEDEUS). Op zaterdag is het de beurt aan de bands, verdeeld over de twee podia. Voor het hoofdpodium zijn MILLIONAIRE, THE LAU en THE SHEILA DIVINE reeds aangekondigd. Op het Poppuntstage kun je terecht voor Driftwood, Creams & Spices, Munchkin, Mondo Cane en Fonda.
Rock Ternat

RIETPOP
Op het Emmense Rietpop zullen in ieder geval Carbon, Nicotine, SubgenX en Het Vervolg spelen. Meer namen zijn ons nog niet ter ore gekomen.

LOWLANDS
Ondanks een omstreden programmering blijkt het Lowlands festival wederom in populariteit gegroeid te zijn. De organisatie geeft op haar site aan dat alle 60.000 passepartouts uitverkocht zijn.
Bekijk het Lowlands programma op Festivalinfo
Mocht je nou nog op zoek zijn naar kaartjes. Kijk dan zeker ook even op het Festivalinfo Forum. Hier vinden aanbieders en zoekers van kaartjes voor allerlei festivals en concerten elkaar. Je kunt er natuurlijk ook over andere onderwerpen meepraten of proberen een discussie aan te zwengelen.

PUKKELPOP
Het Belgische Pukkelpop, wat in hetzelfde weekend als Lowlands wordt gehouden en een zeer aantrekkelijk programma heeft, is nog niet uitverkocht.
Wel is er ander nieuws. The Liars en The Yeah Yeah Yeah's hebben geannuleerd. Gelukkig zijn er dit keer ook weer wat nieuwe namen aan de programmering toegevoegd.
Het gaat om: FLOGGING MOLLY, KREIDLER en FIVE DAYS OFF.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.