Honey Honey onthuld negental artiesten voor festival o.a. Willie Wartaal, Fata Bloom, Lionstorm

De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal
Honey Honey onthuld negental artiesten voor festival o.a. Willie Wartaal, Fata Bloom,...
Door Kalekidan1803 op 04 maart 2020 - 13:36 1 Honey Honey is het LGBTQ-festival van Oost-Nederland. Hiervoor heeft de organisatie zojuist een aantal namen van de line-up bekend gemaakt. Het festival is te bezoeken op 30 mei in De Vasim, Nijmegen.

Onder de nieuwe namen van de line-up vallen Willie Wartaal, Fata Boom, Lionstorm, David Vunk, Tom Trago, Doppelgang, Pablo Discobar Soundsystem, Sanja en Femmetastic.

Naast de muzikale line-up richt het festival zich ook op andere activiteiten zoals theater en performances. Die worden gegeven door Naaistreek, Ben de Vlegel. Ook zijn er LGBTQ-collectieven als Flikker, Supernature, MilQ, DePlak en TUTTI te zien op het festival.

De kaartverkoop voor het festival is al aan de gang. Vanaf €27,13 zijn de tickets te bestellen. Via deze link kan je de tickets voor Honey Honey bestellen.

SWF

SWF MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND O.A ÂME II ÂME EN...SWF (voorheen Straf Werk Festival) heeft de volledige line-up bekend gemaakt...

Oranjepop

ORANJEPOP MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A.... Tijdens Koningsdag op 27 april vinden er diverse festivals en feestjes plaats...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.