Werchter Boutique complete line-up bekend o.a. Loïc Nottet, Zwangere Guy en Bazart

review: Bazart - 2/12 - Patronaat Bazart
Werchter Boutique complete line-up bekend o.a. Loïc Nottet, Zwangere Guy en Bazart
Door Kellyvermeer op 04 maart 2020 - 17:05 1 Het festival Werchter Boutique maakte vandaag de line-up compleet met de toevoeging van Bazart, Brihang, Zwangere Guy en Loïc Nottet.

Eerder werd Taylor Swift al aangekondigd als headliner. Ook zullen Ellie Goulding en 5 Seconds of Summer optreden op het festival.

Werchter Boutique is een popmuziek festival in het plaatsje Werchter in België. Vorige edities hebben namen als Years & Years, Robbie Williams en Bruno Mars al op het openluchtpodium mogen staan. Het festival vindt plaats op 20 juni. Wil je naar het Werchter Boutique festival? Tickets kosten tussen de €92 en de €150 per stuk. Koop hier je tickets voor het Werchter Boutique festival.
Dido

LOKERSE FEESTEN BREIDT UIT MET DIDO, CRAIG DAVID,...De Lokerse Feesten hebben zes nieuwe namen aangekondigd voor de komende...

SWF

SWF MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND O.A ÂME II ÂME EN... SWF (voorheen Straf Werk Festival) heeft de volledige line-up bekend gemaakt...

REACTIES

Avatar metalupyourass
wo 04 mrt 2020 18:14

metalupyourass Armoe troef.

 0
geen avatar
do 05 mrt 2020 09:43

Diebythesword Ik vind het goed dat "jullie" trots zijn op je Belgische artiesten, maar inderdaad Bazart en die MC van wie ik niet eens wil weten hoe hij aan die volslagen idiote naam komt, staan wel letterlijk op elk festival. Beetje een hype.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.