Bevrijdingsfestival Utrecht voegt nieuwe namen toe aan line-up o.a. Rondé, Roosbeef en S10

S10
Bevrijdingsfestival Utrecht voegt nieuwe namen toe aan line-up o.a. Rondé, Roosbeef en S10
Door Kellyvermeer op 06 maart 2020 - 13:23 1 Bevrijdingsfestival Utrecht heeft vandaag de tweede reeks namen bekend gemaakt die op het festival zullen spelen.

Vorige maand werd er bekend gemaakt dat Snelle als Ambassadeur van de Vrijheid naar het festival komt. Ook werd er naar buiten gebracht dat GIAN, Josbros, MY BABY, Pip Blom, Real Derek, Retro de Luxe, Rumbaristas en Sevn Alias op 5 mei zullen optreden.

Vandaag worden Bongloard, Goldband, Rondé, Roosbeef, S10, Vive La Fête en YĪN YĪN aan dit rijtje toegevoegd. Er is nog een podiumplek over. Deze zal worden gevuld door de winnaar van de zoektocht die het festival gehouden heeft naar nieuw Utrechts talent.

Op 5 mei wordt in Nederland de vrijheid gevierd met een grote hoeveelheid gratis te bezoeken Bevrijdingsfestivals. De Ambassadeurs van de Vrijheid vliegen met een helikopter een groot aantal van deze festivals langs om deze viering extra luister bij te zetten. De ambassadeurs van dit jaar volgen Maan, Kraantje Pappie en Sam Feldt op. Zij waren vorig jaar benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid. Naast Snelle zijn dit jaar ook Roxeanne Hazes, Lucas & Steve en Kris Kross Amsterdam Ambassadeurs van de Vrijheid.

Murda

WOO HAH! VOEGT AJ TRACEY, YUNG LEAN, MURDA EN TNGHT...Wekelijks maakt de organisatie van WOO HAH! bekend welke nieuwe artiesten er...

Black Pumas

JUANES, BLACK PUMAS, ALLEN STONE EN MEER NAAR BOSPOP Het Limburgse Bospop heeft acht nieuwe namen bekendgemaakt voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.