WOO HAH! voegt AJ Tracey, Yung Lean, Murda en TNGHT toe aan line-up

AJ Tracey
WOO HAH! voegt AJ Tracey, Yung Lean, Murda en TNGHT toe aan line-up
Door Kalekidan1803 op 06 maart 2020 - 13:26 1 Wekelijks maakt de organisatie van WOO HAH! bekend welke nieuwe artiesten er op het festival komen optreden. Eerder deze week waren AJ Tracey en Yung Lean al onthuld. Vandaag heeft de organisatie ook Murda en TNGHT toegevoegd aan het programma. WOO HAH! is te bezoeken van 10 tot en met 12 juli op het terrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

AJ Tracey is een Britse rapper, producer en singer-songwriter. In het begin van 2019 bracht hij zijn eerste album uit en stond het op nummer drie in de UK Albums Chart. Daarnaast komt AJ uit een muzikaal familie. Zo was zijn vader zelf ook een rapper en zijn moeder een dj.

Mensen begonnen Yung Lean te ontdekken in 2013 nadat hij het nummer ‘Ginseng Strip 2002’ uitbracht. Met het nummer "Kyoto" brak de Zweedse rapper door. Recent bracht hij ook het nummer "Boylife in EU" uit.

Murda bracht in samenwerking met het label Noah's Ark veel nummers uit. Zo wist hij ook met veel andere artiesten een samenwerking te starten. Daarnaast brengt de rapper ook nummers uit in Turkije waar zijn muziek goed in de smaak valt.

TNGHT is de laatste toevoeging aan de line-up van het festival. Het duo bestaande uit Hudson Mohawke en Lunice brachten in 2012 het nummer "Higher Ground" uit. De afgelopen jaren werkte het duo voornamelijk als zelfstandige producers, maar kwamen ze in 2019 weer samen.

Vorige week maakte WOO HAH! bekend dat SIR, Trippie Redd en Smino ook een optreden op het festival gaan geven. De tot zover bekende line-up van WOO HAH! vind je hier.

De organisatie geeft aan volgende week meer artiesten bekend te maken.

De kaartverkoop voor het festival is al aan de gang. Via de onderstaande links kan je de juiste ticket bestellen voor het festival.

dagticket vrijdag (€59)
dagticket zaterdag (€84)
dagticket zondag (€84)
weekendticket incl. campsite (€189)
weekendticket excl. campsite (€154)


madnesfestivasnws

MADNES VOEGT NIEUWE BANDS TOE AAN DE LINE-UP O.A....Het festival MadNes heeft vier nieuwe bands aangekondigd die komen spelen op...

Bevrijdingsfestival Utrecht 2020 logo

BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT VOEGT NIEUWE NAMEN TOE... Bevrijdingsfestival Utrecht heeft vandaag de tweede reeks namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.