Roskilde Festival 2023 maakt line-up compleet met o.a. Lizzo, Latto en Loyle Carner

review: Lizzo - 18/11 - Afas Live Lizzo
Roskilde Festival 2023 maakt line-up compleet met o.a. Lizzo, Latto en Loyle Carner
Door tessamaria op 30 maart 2023 - 10:43 1 Met de toevoegingen van 69 muzikale acts is de line-up voor Roskilde Festival 2023 compleet. Van 24 juni t/m 1 juli zullen er weer vele artiesten te zien zijn in de Deense stad Roskilde. Al eerder werden Kendrick Lamar, Lil Nas X, Blur en Rosalía bevestigd voor het festival.

Onder andere zijn Lizzo, Loyle Carner en Rokia Koné nu aan het programma toegevoegd. Om de gehele line-up voor dit jaar te zien, verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Roskilde Festival 2023.

De kaartverkoop is voor het festival is al van start gegaan: Koop hier tickets voor Roskilde Festival 2023. Voor een dagticket ben je €161,04 kwijt. Wil jij alle acht dagen bij Roskilde aanwezig zijn? Dan betaal je €322,08 voor je kaartje. Dit ticket is inclusief verblijf op de camping.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Huntenpop news

EERSTE NAMEN HUNTENPOP 2023: O.A. DI-RECT EN SUZAN &... Huntenpop vindt plaats in Ulft op 11 en 12 augustus 2023. Het festival, dat...

festival macumba

FESTIVAL MACUMBA MAAKT GEHELE LINE-UP BEKEND: RYAN... Op zaterdag 22 juli keert Festival Macumba terug voor een derde editie naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.