Eerste namen Huntenpop 2023: o.a. Di-rect en Suzan & Freek

review: Di-rect / Residentie Orkest - 03/02 - AFAS Live Di-rect
Eerste namen Huntenpop 2023: o.a. Di-rect en Suzan & Freek
Door kimvanderzon op 30 maart 2023 - 11:06 1 Huntenpop vindt plaats in Ulft op 11 en 12 augustus 2023. Het festival, dat voor het eerst werd gehouden in 1989, besteedt aandacht aan zowel gevestigde artiesten als aanstormend talent. Huntenpop heeft nu de eerste twaalf namen bekendgemaakt voor het festival.

De eerste namen voor de line-up: Di-rect, Suzan & Freek, Son Mieux, Flemming, S10, DeWolff, Bökkers, The Vices, Claude, The Dirty Daddies, Stuk en Merdan Taplak Drkestar. De rest van de line-up wordt later onthuld.

De Early Birds waren in december al uitverkocht maar voor wie ernaast heeft gegrepen, is er vanaf maandag 3 april om 19.00u een nieuwe kans. Het festival stelt een beperkt aantal voordelige Lucky Birds beschikbaar dus wees er snel bij. Zodra die op zijn, starten ze met de reguliere kaartverkoop.

Haal hier je tickets voor Huntenpop 2023. De ticketprijs is tussen de 20 en 80 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPersonal Trainer

ABSOLUTELY FREE FESTIVAL KOMT MET EERSTE 20 NAMEN:...Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus zal het Absolutely Free Festival weer...

roskildefestivalnews.jpg

ROSKILDE FESTIVAL 2023 MAAKT LINE-UP COMPLEET MET... Met de toevoegingen van 69 muzikale acts is de line-up voor Roskilde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.