Absolutely Free Festival komt met eerste 20 namen: o.a. Personal Trainer en Deadletter

Personal Trainer
Absolutely Free Festival komt met eerste 20 namen: o.a. Personal Trainer en Deadletter
Door tessamaria op 30 maart 2023 - 11:23 1 Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus zal het Absolutely Free Festival weer plaatsvinden. De eerste 20 namen die op de C-mine site in Genk gaan optreden zijn nu bekend.

De eerste 20 namen voor Absolutely Free Festival 2023: 30000 Monkies, Ada Oda, Ão, Avalanche Kaito, Beak>, Deadletter, Elephant, Fat Dog, Horse Lords, King Hannah, Lambrini Girls, Lander & Adriaan, Mayorga, Movulango, Novgrod, Personal Trainer, Porridge Radio, Protomartyr, Steve en The Christian Club.

Het Absolutely Free Festival is een jaarlijks terugkerend Belgisch muziekfestival. Het festival staat bekend om zijn gevarieerde line-up, waarbij zowel lokale als internationale artiesten optreden. Naast de muzikale optredens zijn er ook verschillende foodtrucks en activiteiten voor jong en oud. Het festival heeft als doel om muziekliefhebbers uit alle lagen van de bevolking samen te brengen en te laten genieten van de diverse muziekscene.

Absolutely Free Festival is gratis toegankelijk.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pampus Live

GRAP PRESENTEERT NIEUW MUZIEKFESTIVAL OP FORTEILAND...Op zondag 21 mei zet Amsterdams popcollectief GRAP voet aan de grond op...

Huntenpop news

EERSTE NAMEN HUNTENPOP 2023: O.A. DI-RECT EN SUZAN &... Huntenpop vindt plaats in Ulft op 11 en 12 augustus 2023. Het festival, dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.