Glastonbury maakt veel namen bekend waaronder derde headliner Kendrick Lamar

Kendrick Lamar
Glastonbury maakt veel namen bekend waaronder derde headliner Kendrick Lamar
Door Kellyvermeer op 13 maart 2020 - 11:25 1 Het is bekend gemaakt dat rapper Kendrick Lamar bekend van hits als 'HUMBLE.', 'Bitch, Don't Kill My Vibe' en 'The Greatest' de derde headliner is voor het Glastonbury festival. Hij zal op vrijdag 26 juni het legendarische Pyramid stage headlinen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Paul McCartney op zaterdag en Taylor Swift op zondag de andere twee headliners zullen zijn. Als klapper op de vuurpijl sluit zondag zangeres Diana Ross het festival af. Er zijn nog veel meer namen bekend gemaakt waaronder Cage The Elephant, Camila Cabello, Lana Del Rey, Pet Shop Boys, Dua Lipa, Noel Gallagher en Mabel. Kijk hier voor de Glastonbury line-up die tot nu toe bekend is.

Glastonbury organisatoren Emily en Michael Eavis geven aan dat ze ondanks de Corona-crisis doorgaan met de voorbereidingen voor Glastonbury 2020. Het duurt nog vijftien weken voordat het festival plaatsvindt. Op Glastonbury is ruimte voor maar liefst 210.000 bezoekers. Hiermee is het een van de grootste en belangrijkste festivals van de UK.

Glastonbury vindt plaats van 24 tot 28 juni in Glastonbury, Engeland. Tickets voor Glastonbury zijn al helemaal uitverkocht, wel kan je je registeren op de website van Glastonbury voor eventueel vrijgekomen kaarten.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWOO HAH! 2020 logo

WOO HAH! VOEGT IDK, S10, CHIVV, IANN DIOR EN QLAS &...Hiphop festival WOO HAH! Voegt weer een aantal nieuwe artiesten toe aan de...

Bokoesam

BEVRIJDINGSFESTIVAL DEN HAAG HEEFT PROGRAMMA ROND... Vandaag is het volledige programma van het Bevrijdingsfestival in Den Haag...

REACTIES

geen avatar
zo 15 mrt 2020 22:16

eatsleeprave.. 250.000 man op een kluitje...gl, vrijwilligers en personeel wel 300.000 en dan een dodelijk virus. Sowieso is er geen hygiëne aanwezig op Glasto met 1 douche, wc heel ranzig net China! Handen wassen wel nee...Tanden poetsen tussen de tenten doen ze...pissen op de tent of voor hun tent wijven ook....en dan What?Kijken als je verbaast durft te zijn...Schijten overal...lekker met de handjes eten maken...Als je ziek wil worden....Over de camping nog niet begonnen...camping powned is er netjes bij...Geen grapje dit.

 -1
Avatar metalupyourass
ma 16 mrt 2020 09:55

metalupyourass Te hopen dat tegen de eind juni de merde van een Coronavirus weg is eh.

Anders gaat het maar een triestige zomer worden met het EK dat ook al niet meer door lijkt te gaan.

 1
Avatar deHertog
ma 16 mrt 2020 17:50

deHertog Laten we daarom met zijn allen zorgen dat het virus snel ingedamd kan worden en niet verder kan verspreiden! Doe het niet alleen voor de volksgezondheid, doe het ook voor onze festivalzomer! Hang in there iedereen!

 1
geen avatar
di 17 mrt 2020 05:22

Diebythesword Ik zou alleen niet weten hoe deze geleidelijke besmettings strategie moet gaan werken. Ik ben zelf net (nog, voor alles dat niet spoed is niet meer doorgaat) geopereerd en thuis (dus 1 nacht in een ziekenhuis gelegen) en heb al de grootste moeite om mijn ouders van 82 en 78 bij me vandaan te houden. Het dringt maar niet tot die nog vitale mensen door dat ze een enorm risico lopen. En die gaan toch boodschappen doen die ga je online bestellen niet meer leren. De nabije toekomst zal het uitwijzen.

 1
geen avatar
wo 18 mrt 2020 00:25

eatsleeprave.. Online zitten er ook mensen aan je spullen...of handen etc. Ik zit veel thuis ben zelf ziek. Doe wat ik kan familie en vrienden bellen etc. Gaat mij persoonlijk heel veel kosten als ZZP-er. Vrees een faillissement en dan kan ik niet meer uit, cabaret, festivallen, concerten gaan. Als die al doorgaan...Huur panden gaat natuurlijk door andere kosten ook....en nee vertrouw niet op de vvd...Zelfs niet als ondernemer.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.