Bevrijdingsfestival Den Haag heeft programma rond met o.a. Vanvelzen, Suzan & Freek en Duncan Lauren

review: Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Roxeanne Hazes
Bevrijdingsfestival Den Haag heeft programma rond met o.a. Vanvelzen, Suzan & Freek en...
Door Kalekidan1803 op 13 maart 2020 - 11:21 1 Vandaag is het volledige programma van het Bevrijdingsfestival in Den Haag bekend gemaakt. Het festival wordt 5 mei op het Malieveld gehouden. Ook hier wordt er tijdens het festival 75 jaar aan vrijheid gevierd en herdacht.

De organisatie maakt bekend dat er een inhoudelijk programma is met sprekers, een festival markt en activiteiten voor kinderen. Het festival zal door Mark Rutte geopend worden met een aansluitend optreden door een van de ambassadeurs, Roxeanne Hazes. Het Bevrijdingsfestival in Den Haag zal meerdere stages hebben waar verschillende artiesten een optreden zullen geven.

Op het ASN Bank Stage zullen naast Roxeanne Hazes ook de groep Vanvelzen, Valice, Londonbeat, Handsome Poets, Suzan & Freek en Duncan Laurence te zien zijn.

Het Sena Performers Stage wordt geopend door de winnaar van de muziekwedstrijd Talent Event. Daarna zullen er optredens gegeven worden door Rey Tranquilo, Lauwtje, Bokoesam, Merol en Ambassadeurs van de vrijheid Kris Kross Amsterdam. In de avond staan er verschillende dj's op het podium zoals de winnaar van het Oh Oh Intro Dj Contest, $hirak en Blasterjaxx

Het Bevrijdingsfestival Den Haag werkt samen met de organisatie van dancefestival Den Haag Outdoor. Op het Den Haag Outdoor Dance Area zal er een overdekte tent staan en zal de muziek verzorgd worden door Steve Verm, Kevin Orduña, Dominique Bass, Larrykoek, Mark Van Dale & Peter Van Leeuwen, Yves, De Kraaien, Ziggy en Dyna.

Ook heeft het festival dit jaar een podium in het gebouw van De Tweede Kamer. Hier zullen de optredens verzorgd worden door Woezel & Pip, Nurlaila Karim en Rondje Doe Maar.

Het Bevrijdingsfestival Den Haag is net zoals altijd volledig gratis te bezoeken. Hier vind je al onze informatie over Bevrijdingsfestival Den Haag.


Glastonbury 2020 news5

GLASTONBURY MAAKT VEEL NAMEN BEKEND WAARONDER DERDE...Het is bekend gemaakt dat rapper Kendrick Lamar bekend van hits als '...

Electric Castle

ELECTRIC CASTLE MAAKT NIEUWE NAMEN BEKEND O.A... Het Electric Castle maakt de tweede rij namen bekend voor het festival dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.