Electric Castle maakt nieuwe namen bekend o.a Machine Gun Kelly, Placebo en Chemical Brothers

review: Best Kept Secret 2017 - Zondag Aurora
Electric Castle maakt nieuwe namen bekend o.a Machine Gun Kelly, Placebo en Chemical...
Door Kellyvermeer op 13 maart 2020 - 10:36 1 Het Electric Castle maakt de tweede rij namen bekend voor het festival dat deze zomer plaats vindt. The Chemical Brothers, Placebo, Aurora, Bicep (live), Machine Gun Kelly en Sheck Wes zijn toegevoegd aan de line-up. Ook de Nederlandse artiesten Noisia, Droeloe en Kraak & Smaak komen optreden op de 8e editie van Electric Castle.

Eerder werd er al aangekondigd dat onder andere Twenty One Pilots en Foals op het festival zullen optreden. Hier vind je de volledige Electric Castle 2020 line-up tot nu toe.

Electric Castle vindt van 15 t/m 19 juli plaatst in en rondom het historische Bánffy Kasteel. Naast muziek is er ook een kunstprogramma met circus, yoga, film en creatieve workshops. Vijfdaagse tickets zijn te koop voor €117 euro per stuk. Wil jij graag naar Electric Castle? Koop hier je tickets voor Electric Castle.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBokoesam

BEVRIJDINGSFESTIVAL DEN HAAG HEEFT PROGRAMMA ROND...Vandaag is het volledige programma van het Bevrijdingsfestival in Den Haag...

Corona virus

TEN MINSTE TOT EIND MAART GEEN CONCERTEN EN... Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.