538 Koningsdag festival afgelast vanwege coronavirus

review: 538 Koningsdag 2018 Hardwell
538 Koningsdag festival afgelast vanwege coronavirus
Door RobZ op 16 maart 2020 - 21:10 1 Het volgende slachtoffer in de festivalagenda van het coronavirus is 538 Koningsdag. Al 25 jaar lang organiseert 538, eerst met Koninginnedag en daarna met Koningsdag een groots opgezet oranjefestival. Nu wordt deze door de uitbraak van het coronavirus voor de eerste keer afgelast. Eerder op de dag werd al bekend dat alle Koningsdag activiteiten in Maastricht worden afgelast. De Koninklijke familie zou hier op bezoek komen. Maar gezien de corona-crisis kan niet worden gegarandeerd dat Maastricht hier klaar voor zou zijn.

538 directeur Menno de Boer verklaart over de afgelasting van 538 Koningsdag: "De gezondheid van onze bezoekers, eventmedewerkers, artiesten en collega’s staat voorop. 538 Koningsdag is het grootste Koningsdag-event van Nederland, we vieren het al jaren met bezoekers vanuit het hele land. Zeker nu de landelijke viering van Koningsdag met de koninklijke familie in Maastricht ook is afgelast, hebben we op basis van alle huidige omstandigheden besloten om 538 Koningsdag te cancelen."

Op 538 Koningsdag festival stonden optredens gepland van onder anderen Anne-Marie, Snollebollekes, Lucas & Steve, Chef’Special, Kraantje Pappie en Davina Michelle.

Alle 40.000 kaartkopers krijgen hun geld terug. Hiervoor hoeft de kaartkoper geen actie te ondernemen. Het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Glastonbury 2020 news2

JUBILEUM-EDITIE GLASTONBURY DEFINITIEF AFGELAST...Het Corona-virus houdt de wereld in zijn greep en voorlopig zal dit ook zo...

bevrijdingsfestivallimburgn

BEVRIJDINGSFESTIVAL LIMBURG MAAKT LINE-UP BEKEND... Op dinsdag 5 mei vieren we in Nederland de vrijheid. Het Bevrijdingsfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.