Mama's Pride maakt in een klap volledige line-up bekend o.a. Fresku, Blanks en Bettie Serveert

review: Zwarte Cross 2018 - Zondag Fresku
Mama's Pride maakt in een klap volledige line-up bekend o.a. Fresku, Blanks en Bettie...
Door Cartman91 op 20 maart 2020 - 15:05 1 Mama's Pride is een festival gericht op alle mama's, niet zo gek dat dit festival plaatsvindt op Moederdag. Vandaag heeft de organisatie in een klap het volledige programma bekend gemaakt.

Op het affiche staan Jack Poels, Livin' Blues Xperience, Bettie Serveert, Cookies & Cream, Golden Era, Yin Yin, DJ 45 Frank, Tamikrest, WIES, Elle Hollis, SONS, Ikraaan, Blanks, Fresku en Karsu. Dit zijn vijftien namen, de laatste drie namen worden nog bekend gemaakt, deze komen voort uit de FrontStage competitie. Hoe dit bekend gemaakt gaat worden maken de drie organiserende Limburgse podia nog bekend.

Mocht het festival doorgaan, wat nog lang niet zeker is gezien de Corona-situatie waardoor ook de sponsoring nog niet rond is, dan zal het plaatsvinden op 9 en 10 mei in het Burgemeester Damenpark te Geleen. In het weekend van Moederdag. Toegang tot het festival is gratis.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus3

ALLE NEDERLANDSE CONCERTEN EN FESTIVALS TEN MINSTE...In een persconferentie maakt de Nederlandse overheid net bekend dat alle...

Dynamo MetalFest 2020 news

FIREWIND COMPLETEERT DYNAMO METALFEST LINE-UP Het Eindhovense metalfestival Dynamo Metalfest heeft met het Griekse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.