Rewire kondigt data aan voor 2021 editie festival

Rewire 2
Rewire kondigt data aan voor 2021 editie festival
Door Kellyvermeer op 02 april 2020 - 14:07 1 Een aantal weken geleden werd het Rewire festival geanuleerd wegens de COVID-19 pandemie. Vandaag kondigt Rewire aan dat de tiende editie plaats zal vinden van 8 t/m 11 april 2021.

In het weekend van 3 t/m 5 april 2020 zou Rewire haar tiende editie vieren op verschillende locaties in het centrum van Den Haag. Door het coronavirus kon het bestuur niet anders dan het besluit nemen om het festival van 2020 te annuleren. Verschillende concerten zullen worden uitgesteld naar de Rewire X Korzo serie komende herfst en naar het Rewire festival in 2021. Het Jon Hopkins presents ‘Polarity’ concert in het Zuiderstrandtheater (Scheveningen) is verplaatst naar woensdag 11 november 2020. Individuele tickets blijven geldig.

De tiende editie van Rewire zal worden uitgebreid met een extra dag waarin een aantal evenementen uit de 2020 festival-editie zullen worden opgenomen. Het festival kan alvast onthullen dat de volgende projecten zullen worden gepresenteerd op Rewire 2021: Hildur Guðnadóttir presents ‘Chernobyl’, Leo Svirsky & The River Without Banks en het programma Music for a Busy City dat vijf nieuwe werken omvat van componisten ​Ain Bailey​, ​Genevieve Murphy​, Pete Harden​ en ​Yannis Kyriakides​, die elk gemaakt zijn voor een specifieke locatie in het stadscentrum van Den Haag. De speciale projecten van The Caretaker & Weirdcore, Semiconductor & Eartheater (present ‘Fracture Patterns’) en SOPHIE zullen ook op het programma staan van Rewire 2021.

Wil je naar het Rewire festival in 2021? Binnenkort word er meer bekend gemaakt over de verkoop van de tickets.Bestel tickets Rewire Festival 2021
Tickets Rewire Festival 2021
Rewire Festival 2021
Jan Smeets Pinkpop1

JAN SMEETS OPGENOMEN (EN WEER ONTSLAGEN) UIT...Diverse media melden dat Jan Smeets onlangs positief is getest op een...

Hozier9

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAM CONCERTEN... Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.