Arrow Rock Festival - tribute krijgt tweede editie in januari

Arrow Rock Festival TRIBUTE news_groot
Arrow Rock Festival - tribute krijgt tweede editie in januari
Door Kellyvermeer op 13 mei 2020 - 15:29 1 Het Arrow Rock Festival – tribute komt in januari terug voor een tweede editie. Omdat de vorige editie goed werd ontvangen vindt het festival nog een keer plaats in de IJsselhallen van Zwolle.

Op het podium van het grote Arrow Rock Festival hebben al een hoop legendarische rockbands gestaan zoals Deep Purple, Alice Cooper en Aerosmith. Op de tribute versie van dit festival komen tribute bands de muziek spelen van de grote artiesten die ooit op het festival gestaan hebben.

De volgende editie van Arrow Rock Festival - tribute staan in ieder geval tribute-acts van Kiss, Y&T en Budgie op het podium. Er zullen binnenkort meer namen aan dit rijtje worden toegevoegd.

Arrow Rock Festival – tribute zal plaats vinden op zaterdag 23 januari 2021 in de IJsselhallen Zwolle. De voorverkoop is op 2 mei gestart. Kaartjes voor het festival kosten €29,50 per stuk. Wil je graag naar Arrow Rock Festival – tribute? Koop hier je kaartjes.Desertfest

2020 EDITIE VAN DESERTFEST GEANNULEERDDe 2020 editie van het Desertfest in België gaat niet door. Deze beslissing...

Mezz

ROOTZZ 2020 MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND O.A TIM KNOL... Indoor festival ROOTZZ heeft een aantal namen bekend gemaakt die op de 4e...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.