ROOTZZ 2020 maakt eerste namen bekend o.a Tim Knol en Blue Grass Boogiemen

review: Tim Knol - 23/03 - Paradiso Noord Tim Knol
ROOTZZ 2020 maakt eerste namen bekend o.a Tim Knol en Blue Grass Boogiemen
Door Kellyvermeer op 13 mei 2020 - 15:03 1 Indoor festival ROOTZZ heeft een aantal namen bekend gemaakt die op de 4e editie zullen komen optreden. ROOTZZ is een indoor festival voor rootsmuziek dat plaats vindt in het Bredase poppodium Mezz, geïnitieerd en georganiseerd in samenwerking met het Eindhovense boekings- en perspromotiekantoor Harvest Music. Het festival richt zich op de beste hedendaagse country, singer-songwriter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek.

Vandaag wordt er aangekondigd dat het duo Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar het festival zullen komen, maar ook Mercy John en singer-songwriter Jesse Malin. In de loop naar het festival zullen er meer namen bekend worden gemaakt.

ROOTZZ 2020 vindt plaats op zaterdag 31 oktober. Tickets voor ROOTZZ zijn te koop voor € 20,- per stuk. Wil je graag naar Rootzz in Breda? Koop hier je tickets voor het festival.
Arrow Rock Festival TRIBUTE news

ARROW ROCK FESTIVAL - TRIBUTE KRIJGT TWEEDE EDITIE...Het Arrow Rock Festival – tribute komt in januari terug voor een tweede...

Layhgobuilder news1

NEDERLANDSE DECORBOUWER KOMT MET ONLINE GAME WAARIN... Een festival deze zomer zit er helaas niet in, maar om de pret niet te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.