Line-up Americana festival Ramblin Roots is compleet met o.a. Woolf en PM Warson

tenille townes
Line-up Americana festival Ramblin Roots is compleet met o.a. Woolf en PM Warson
Door PhaedraW op 07 oktober 2022 - 10:11 1 Zaterdag 22 oktober staat in het teken van het Ramblin Roots festival en inmiddels is de line-up nu helemaal compleet. Het Americana & roots muziek festival vindt plaats in vier zalen van TivoliVredenburg: Pandora, Hertz, Cloud Nine en Club Nine. Vanaf 14:30 worden de deuren geopend en om 15:00 wordt het festival geopend door Dean Owens and The Sinners in Cloud Nine.

Tijdens de achtste editie van Ramblin’ Roots!in het teken van het beste uit de wereld van de Americana, blues, roots, altcountry en aanverwante muziekstijlen. De gehele dag tot 23:00 is er ook een DJ aanwezig op Plein 6 en De Punt waar je ook eten en drinken kunt halen.

De line-up bestaat uit de Engelse zangeres Elles Bailey, de Canadese countrymuzikante Tenille Townes, Amsterdamse singer-songwriter Christine Oele (bekend als VanWyck) en Baptiste W. Hamon, een singer-songwriter uit Parijs die authentieke Americana maakt. Ook zullen Boogie Beasts, Martha Fields, Mercy John, Emma Swift, Shannon McNally, Gregory Page, PM Warson en Ags Connolly op een van de vier podia hun set spelen. De overige acts zijn The Hello Darlins, Malcolm MacWatt, Woolf, Jeffrey Halford & The Healers en Sean Taylor.

Kaarten voor het festival zijn nog beschikbaar en kosten € 44,75 incl. garderobe. Koop hier tickets voor Ramblin Roots 2022.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefanimal collective

ANIMAL COLLECTIVE EN LOW ZEGGEN TOURNEE AF EN KOMEN...De bands Animal Collective en Low hebben hun aankomende tournees...

Werchter Boutique

WERCHTER BOUTIQUE HENGELT P!NK'S SUMMER CARNAVAL OOK... Pinkpop is vandaag niet het enige festival dat P!NK trots presenteert als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.