Werchter Boutique hengelt P!NK's Summer Carnaval ook binnen als hoofdact

review: P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag P!nk
Werchter Boutique hengelt P!NK's Summer Carnaval ook binnen als hoofdact
Door RobZ op 07 oktober 2022 - 09:43 1 Pinkpop is vandaag niet het enige festival dat P!NK trots presenteert als headliner. Rock Werchter zusterfestival Werchter Boutique laat ook weten de Amerikaanse zangeres gestrikt te hebben. Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 17 juni op het festivalpark Werchter. De kaartverkoop begint op vrijdag 14 oktober om 10:00 uur.

P!NK debuteert eind jaren 90. Snel ontwikkelt ze haar eigen stijl. De combinatie van pop en krachtige, door rock beïnvloede zang is een winnende combinatie die haar al tientallen jaren vaste klant maakt in de hitlijsten. P!NK is één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. Op haar palmares: een lange reeks nummer één hits, miljoenen verkochte albums en concerttickets.In 2019 speelde P!NK voor het laatst in België. Over haar show op Rock Werchter schreef HUMO: "Dat ene uitroepteken in de naam van P!NK is een vergissing. Het moeten er minimaal vier zijn. Het charisma, het plezier, de uitvoering, de liedjes, de stem...”. Met haar Summer Carnaval tour komt ze dat op 17 juni op Werchter Boutique dus dunnetjes over doen.

Tickets voor Werchter Boutique 2023 gaan in verkoop op vrijdag 14 oktober om 10 uur. Via deze link koop je tickets voor Werchter Boutique 2023. Een ticket kost 108 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage). Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van P!NK, te koop aan 159 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage).

We kunnen je een email sturen als de voorverkoop van Werchter Boutique 2023 begint. Stel hier een ticketreminder in zodat we weten waar/wanneer je een email wilt ontvangen.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Werchter Boutique 2023
Tickets Werchter Boutique 2023
Werchter Boutique 2023
€ 108,00 - 159,00
TivoliVredenburg

LINE-UP AMERICANA FESTIVAL RAMBLIN ROOTS IS COMPLEET...Zaterdag 22 oktober staat in het teken van het Ramblin Roots festival en...

Pinkpop 2020 news

PINKPOP BEVESTIGT MET P!NK EERSTE HEADLINER P!NK staat op Pinkpop 2023! De Amerikaanse zangeres deelt vanochtend haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.