Ook optredens OneRepublic en Goldband op Werchter Boutique 2023

review: OneRepublic - Afas Live - 29/4 OneRepublic
Ook optredens OneRepublic en Goldband op Werchter Boutique 2023
Door PhaedraW op 25 november 2022 - 11:14 1 Eerder werd al aangekondigd dat niemand minder dan P!NK naar Werchter Boutique op zaterdag 17 juni 2023 komt optreden. Nu zijn er twee nieuwe namen aan de line-up van het dagfestival toegevoegd.

Wie afgelopen zomer op Rock Werchter was en daar op zaterdag de opener van de dag meepikte, kwam terecht op de grootste fuif ooit op het middaguur. Verantwoordelijk voor al dat uitzinnig plezier: Goldband. Catchy songs zoals Noodgeval, De Langste Nacht, Witte Was, Dit Is Voor Jou en Alles Kapot maken de drie stukadoors uit Den Haag wereldberoemd in de Lage Landen. De zegetocht van Goldband gaat aan een razend tempo verder.

Ryan Tedder, frontman van OneRepublic heeft een bijzondere gave: dikke hits schrijven. De grootste wereldsterren – van Beyoncé, over Adèle en Ellie Goulding tot Ed Sheeran- maken graag gebruik van zijn uitzonderlijk talent. Maar vooral geeft hij zich volledig voor eigen band. Dat elke maand meer dan 40 miljoen streams genoteerd worden op Spotify is geen toeval. Counting Stars, Run, Apologize, Rescue Me en recente single I Ain’t Worried herken je bij de eerste noot.

Kaarten voor het festival zijn al in de verkoop: Koop hier tickets voor Werchter Boutique 2023! Tickets kosten tussen de 108 en 159 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Werchter Boutique 2023
Tickets Werchter Boutique 2023
Werchter Boutique 2023
€ 108,00 - 159,00
dour 2023

EERSTE ACTS VOOR DOUR 2023 ZIJN BEKEND MET O.A....Van 12 t/m 16 juli 2023 vindt de komende editie van het Dour Festival plaats....

Danny Vera

POP ON TOP PRESENTEERT EERSTE LADING NAMEN MET O.A.... Pop On Top is in 2010 ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.