Eerste acts voor DOUR 2023 zijn bekend met o.a. Lomepal en Phoenix

Phoenix
Eerste acts voor DOUR 2023 zijn bekend met o.a. Lomepal en Phoenix
Door PhaedraW op 25 november 2022 - 13:20 1 Van 12 t/m 16 juli 2023 vindt de komende editie van het Dour Festival plaats. Vandaag zijn de eerste namen voor het festival bekend gemaakt, waaronder Lomepal! Met zijn Franse rap keert hij weer terug naar het vertrouwde podium van Dour, waar hij inmiddels als 3 keer heeft mogen staan. Hij gaat hier exclusief zijn derde album 'Mauvais Ordre' spelen.

Wie ook met nieuwe muziek komt is de rockband Phoenix. Het viertal uit Versailles draait al een tijdje mee. De band werd in 1995 opgericht en bracht in 2000 hun eerste album 'United' uit. De band zit zeker niet stil; momenteel zitten ze middenin hun tour, met o.a. op 25 en 26 november 2022 een show in Paradiso, Amsterdam. Ze zullen naast wat nieuw werk zeker de oude hits meenemen naar Dour.

De Canadese producer en DJ Rezz is ook bevestigd als een van de eerste artiesten voor Dour. Isabella Rezazadeh, oftwel Rezz, bracht haar debuut EP uit in 2012 en weet als geen ander een intense set neer te zetten. Haar werk is gekenmerkt door een 'moody en dark-hued' poductie stijl.

Verder heeft Dour een nieuw podium aangekondigd: Le Garage. In Le Garage staan rock, metal, garage en punk centraal, en vooral de harde gitaarklanken.

Wil je graag early access ontvangen voor de kaartverkoop van Dour 2023? Pre-register hier voor Dour Festival 2023!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dour Festival 2023
Tickets Dour Festival 2023
Dour Festival 2023
Open'er Festival

OOK LIZZO EN QUEENS OF THE STONE AGE NAAR OPEN'ER 2023Sinds de eerste editie in 2002, met The Chemical Brothers als headliner, is...

OneRepublic

OOK OPTREDENS ONEREPUBLIC EN GOLDBAND OP WERCHTER... Eerder werd al aangekondigd dat niemand minder dan P!NK naar Werchter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.