Ook Lizzo en Queens Of The Stone Age naar Open'er 2023

review: Lizzo - 18/11 - Afas Live Lizzo
Ook Lizzo en Queens Of The Stone Age naar Open'er 2023
Door PhaedraW op 25 november 2022 - 14:07 1 Sinds de eerste editie in 2002, met The Chemical Brothers als headliner, is Open'er een succes verhaal. In het verleden hebben grote artiesten als P!NK, Placebo, Coldplay, Rihanna, Martin Garrix, Bruno Mars en veel meer op het podium mogen staat. Voor 2023 zijn nu de eerste drie namen bekend. Eerder maakte het festival al bekend dat Arctic Monkeys naar Open'er 2023 komt. Hier komen vandaag twee namen bij:

Voor Queens Of The Stone Age is het Open'er podium niet onbekend. Eerder stonden ze al in 2013 op het festival, en nu staat de band op 30 juni 2023 op de Orange Main Stage. Hun meest recente album 'Villians' (2017) kwam in vele landen binnen in de Top 5 en was genomineerd voor een Grammy voor Best Rock Album.

Lizzo maakt op 28 juni haar debuut op het Open'er podium. De zangeres, rapper en actrice heeft na haar doorbraak met het album 'Cuz I Love You' (2019) inmiddels al drie Grammy's mogen ontvangen. Lizzo brengt pop, hiphop, r&b en soul bij elkaar en zal een denderend optreden neerzetten.

Kaarten voor Open'er 2023 zijn al verkrijgbaar: Koop hier tickets voor Open'er Festival 2023!

Open'er Festival is een muziekfestival in Gdynia in Polen. Het festival brengt rock, pop, alternative, indierock, dance, electronic en world. Het festival kreeg internationale erkenning door de Best Major European Festival Award van de European Festival Awards tweemaal te winnen, voor de edities van 2009 en 2010.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Woo hah x rolling loud

WOO HAH! KOMENDE ZOMER NIET OP TERREIN BEEKSE BERGEN...Verrassend nieuws over het WOO HAH! x Rolling Loud festival. Het Brabants...

dour 2023

EERSTE ACTS VOOR DOUR 2023 ZIJN BEKEND MET O.A.... Van 12 t/m 16 juli 2023 vindt de komende editie van het Dour Festival plaats....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.