WOO HAH! komende zomer niet op terrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek

review: WOO HAH! 2019 Travis Scott
WOO HAH! komende zomer niet op terrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek
Door RobZ op 25 november 2022 - 14:33 1 Verrassend nieuws over het WOO HAH! x Rolling Loud festival. Het Brabants Dagblad meldt dat het festival komend jaar niet gehouden gaat worden op het festivalterrein bij de Beekse Bergen. Op deze locatie werd het festival sinds 2018 gehouden.

De reden dat WOO HAH! op zoek moet naar een nieuwe locatie is dat de gemeente vindt dat meer dan drie grote festivals in de zomerperiode te belastend is voor de omgeving. Komende zomer is er op het terrein bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek alleen ruimte voor Best Kept Secret, Awakenings Summer Festival en Decibel Outdoor. Let op: Mojo / WOO HAH! ontkent deze uitleg. Zie update onderaan het bericht.

De festivalagenda voor het festivalterrein ziet er komende zomer als volgt uit:

Best Kept Secret - 9 t/m 11 juni
Awakenings Summer Festival - 7 t/m 9 juli
Decibel Outdoor - 18 t/m 20 augustus

WOO HAH! is een van de grootste hiphopfestivals ter wereld. Het ontstond in Tilburg waar het sinds 2014 vier edities had. In 2018 verhuisde het naar het festivalterrein van Beekse Bergen. Inmiddels is het internationale Rolling Loud ook betrokken bij de organisatie. WOO HAH! en Mojo hebben nog niet gereageerd op het nieuws dat het festival komende zomer niet in Hilvarenbeek plaats kan vinden.

Update:
WOO HAH en Mojo laten bij 3voor12 weten dat er gewerkt wordt aan een nieuw evenement op een andere locatie. Hierover wordt later meer bekend. Maar het klopt volgens de woordvoerder niet dat de gemeente de oorzaak van de verhuizing is. De vergunning voor WOO HAH in Hilvarenbeek was namelijk al rond en in orde. Er is door het festival zelf besloten om te verhuizen. De ambities met dit festival pasten niet meer bij de locatie in Hilvarenbeek.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Awakenings Summer Festival 2023
Tickets Awakenings Summer Festival 2023
Awakenings Summer Festival 2023
alestorm

ALCATRAZ FESTIVAL VOEGT 34 NIEUWE BANDS TOE O.A.... Alcatraz Metal Festival is een jaarlijks hardrock- en metalfestival dat...

Open'er Festival

OOK LIZZO EN QUEENS OF THE STONE AGE NAAR OPEN'ER 2023 Sinds de eerste editie in 2002, met The Chemical Brothers als headliner, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.