S10, Selah Sue en Ellie Goulding maken line-up Werchter Boutique compleet

review: Rock Werchter 2018 - Zaterdag The Last Internationale
S10, Selah Sue en Ellie Goulding maken line-up Werchter Boutique compleet
Door tessamaria op 10 februari 2023 - 16:35 1 Dagfestival Werchter Boutique heeft de laatste drie namen aan hun programma toegevoegd. S10, Selah Sue en Ellie Goulding zullen naast eerder aangekondigde acts P!NK, OneRepublic en Goldband op het podium staan. Het festival vindt plaats op zaterdag 16 juni en zal dit jaar 63.000 festivalgangers trekken omdat alle tickets uitverkocht zijn.

Dit jaar is P!NK de grote headliner van het Belgische festival. Goldband stond afgelopen zomer op Rock Werchter maar ze gaan nu met hun catchy liedjes de tent van Werchter Boutique afbreken. Landgenoot S10 is ook van de partij. Ze was de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2022 en brengt haar alternatieve popmuziek naar het Belgische podium. Met haar debuutalbum 'Raggamuffin' werd Selah Sue bekend in Frankrijk en de Benelux. Ook zij is aanwezig op het dagfestival.

Ellie Goulding heeft al twee keer op het podium van Rock Werchter gestaan maar met hits zoals Burn’, ‘How long will I love you’ en ‘Love me like you do’ zal zij ook het podium van Werchter Boutique betreden. Over hits gesproken, Amerikaanse poprockband OneRepublic komt ook een optreden geven. Met de nummers ‘Counting Stars’, ‘Run’, ‘Apologize’, ‘Rescue Me’ pakken ze het publiek helemaal in.

Grote namen zoals Years & Years, Snow Patrol, Gorillaz, Robbie Williams, Fleetwood Mac, Stromae en Bruno Mars gingen bovenstaande artiesten al voor en gaven geweldige optredens op Werchter Boutique.

Hoewel alle tickets uitverkocht heeft Ticketmaster een wachtlijst gemaakt voor als er eventueel weer tickets in de verkoop gaan. Hier kan je je opgeven voor de wachtlijst voor Werchter Boutique 2023.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festival Strand news

FESTIVAL STRAND MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A....Zojuist heeft Festival Strand de line-up voor hun 2023 editie bekend gemaakt...

Roadburn 2023

ROADBURN 2023 LINE-UP COMPLEET MET 25 NIEUWE NAMEN... Met het aankondigen van 25 nieuwe namen maakt Roadburn 2023 hun programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.