Festival Strand maakt line-up bekend met o.a. DI-RECT en Lucas & Steve

review: Di-rect - 01/04 - Effenaar Di-rect
Festival Strand maakt line-up bekend met o.a. DI-RECT en Lucas & Steve
Door kimvanderzon op 14 februari 2023 - 10:56 1 Zojuist heeft Festival Strand de line-up voor hun 2023 editie bekend gemaakt met onder andere Di-rect, Lucas & Steve, Rondé, Edwin Evers band en natuurlijk nog veel meer artiesten! Het festival zal plaats vinden op 25 en 26 augustus bij de Haarrijnse Plas in Utrecht.

Op vrijdagavond trapt het festival traditiegetrouw af met de leukste 90's en 00's dance-artiesten. Verspreid over twee stages dans je op de grootste hits van o.a Paul Elstak, T-Spoon, DJ Jean, Nakatomi, Darkraver en DJ Rob en MC Joe. Bezoekers kunnen bijkomen bij de cocktailbar of in één van de hangmatten tijdens deze zwoele zomeravond aan het water.

Op zaterdag zie je beste pop en rock artiesten. Na 23 jaar is de kans klein dat je nog nooit kennis hebt gemaakt met de Haagse rockers DI-RECT, op 26 augustus staan ze op het hoofdpodium van Festival Strand. Evenals de Edwin Evers band, zij brengen een feest der herkenning waar voor iedereen wat leuks tussen zit. Ook singer/songwriter Jaap Reesema en The Dirty Daddies zijn vastgelegd voor de aankomende editie.

De kaartverkoop van Festival Strand start vrijdag 24 februari om 12.00. Bezoekers wordt geadviseerd om direct om 12.00 klaar te zitten want Festival strand werkt met ticketfases. Fase 1 tickets zijn het goedkoopst maar ook zéér beperkt beschikbaar. Een weekendticket kost je 64,50. Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar tussen de 32,50 en 39,50.
hier kan jij je tickets voor Festival Strand kopen

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJera On Air 2023

NIEUWE LADING NAMEN VOOR JERA ON AIR 2023 O.A....Het affiche voor Jera On Air 2023 krijg alsmaar meer vorm. Onder andere...

Werchter Boutique

S10, SELAH SUE EN ELLIE GOULDING MAKEN LINE-UP... Dagfestival Werchter Boutique heeft de laatste drie namen aan hun programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.