Uitmarkt Amsterdam 2020 gaat (online en offline) toch door

uitmarktamsterdamnws
Uitmarkt Amsterdam 2020 gaat (online en offline) toch door
Door Kellyvermeer op 14 mei 2020 - 17:02 1 De Uitmarkt 2020 in Amsterdam gaat ondanks het Coronavirus toch door, maar wel in aangepaste vorm. Aanvankelijk werd er vanuit gegaan dat de traditionele opening van het culturele seizoen niet door zou gaan omdat het voor 1 september zou plaatsvinden. Vorig jaar bestond De Uitmarkt uit drie dagen vol theater, dans, muziek en cabaret verspreid over 28 podia en trok het festival meer dan 450.000 bezoekers.

Dit jaar bestaat het evenement uit een mix van digitale voorstellingen en live-optredens met beperkt publiek. Het evenement vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus op verschillende binnenlocaties. Alle voorstellingen zullen dus een zeer beperkte capaciteit hebben. Dit jaar is het tevens mogelijk om ten minste 25 podia en concertzalen digitaal te 'bezoeken'. Deze editie van de Uitmarkt in Amsterdam is net als eerdere edities gratis voor publiek.

De organisatie van de Uitmarkt komt binnenkort met een online platform waar je tegen betalingen voorstellingen van artiesten kan bekijken. De opbrengst van deze voorstellingen gaat naar instellingen en de artiesten. Het platform wordt in juni gelanceerd.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



strandfestival zand

STRANDFESTIVAL ZAND BELOONT KAARTKOPERS MET EXTRA...Strandfestival ZAND beloont de kaartkopers met een extra ticket voor de...

Desertfest

2020 EDITIE VAN DESERTFEST GEANNULEERD De 2020 editie van het Desertfest in België gaat niet door. Deze beslissing...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.