Strandfestival ZAND beloont kaartkopers met extra ticket voor 2021 editie

Snelle Melkweg 2019 Larissa Pronk
Strandfestival ZAND beloont kaartkopers met extra ticket voor 2021 editie
Door Kellyvermeer op 15 mei 2020 - 13:33 1 Strandfestival ZAND beloont de kaartkopers met een extra ticket voor de volgende editie van het festival in 2021.

Omdat er vanwege het Coronavirus geen evenementen mogen gehouden worden tot 1 september zal ook strandfestival ZAND dit jaar niet doorgaan. Daarom is het festival verplaatst naar 21 augustus 2021.

De gekochte kaarten voor dit festival blijven geldig en daarnaast krijgt iedereen die een kaartje heeft gekocht (en vasthoudt) een extra kaart voor een vriend of vriendin. Dit doet de organisatie om de bezoekers te bedanken voor hun vertrouwen. Het ziet er ook naar uit dat ze volgend jaar hetzelfde programma kunnen aanbieden. Dit jaar zouden onder andere Snelle, Kensington, Krezip, Nick & Simon en Suzan & Freek op het strand optreden en die zijn allemaal ook voor 2021 bevestigd. De aankomende maanden zal de line-up voor 2021 worden aangevuld met extra artiesten.

Het festival ZAND wordt al sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Er komen jaarlijks ongeveer 25.000 bezoekers naar het festival toe om verschillende artiesten zien op te treden. In vorige edities traden onder andere Anouk, Guus Meeuwis en Nielson op.
Pukkelpop 2020 news1

PUKKELPOP KOMT MET MONDKAPJES OP DE MARKT VOOR HET...Het Belgische festival Pukkelpop kan dit jaar zoals bekend geen doorgang...

uitmarkt2008newss.gif

UITMARKT AMSTERDAM 2020 GAAT (ONLINE EN OFFLINE)... De Uitmarkt 2020 in Amsterdam gaat ondanks het Coronavirus toch door, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.