Pukkelpop komt met mondkapjes op de markt voor het goede doel

Pukkelpop mondkapje news_groot
Pukkelpop komt met mondkapjes op de markt voor het goede doel
Door Cartman91 op 15 mei 2020 - 14:23 1 Het Belgische festival Pukkelpop kan dit jaar zoals bekend geen doorgang vinden vanwege het Coronavirus. In plaats van het organiseren van het festival gaat de organisatie zich inzetten voor het maken van mondkapjes voor het goede doel.

De mondkapjes bestellen ze via het bedrijf Think Pink, zij brengen 80% van hun opbrengst naar de strijd tegen borstkanker. Met de verkoop van de mondkapjes steunt Pukkelpop de instantie Rap Op Stap Limburg. Dit is een reisbureau voor mensen met een klein budget. Daarnaast worden de mondkapjes (gratis) aan het zorgpersoneel van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt gegeven.

De mondkapjes bestaan uit drie lagen: de buitenste laag met ontwerp (100% micro-polyester), de middelste laag met antibacteriële stof (op basis van zilverionen) en de binnenste laag (100% katoen). Een mondkapje is tot 50 keer wasbaar (in de wasmachine op 60°C).

Een mondkapje kost je 10 euro en is te verkrijgen via de website van Pukkelpop.Lowlands 2020 news

ALLE NEDERLANDSE ACTS VAN DIT JAAR KRIJGEN OOK...In een interview met Behind the Music gemaakt door FaceCulture, laat Lowlands...

strandfestival zand

STRANDFESTIVAL ZAND BELOONT KAARTKOPERS MET EXTRA... Strandfestival ZAND beloont de kaartkopers met een extra ticket voor de...

REACTIES

Avatar metalupyourass
vr 15 mei 2020 18:34

metalupyourass Hier was ik op aan het wachten.

Maar dan wel van Graspop, komaan Dessel.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.