Eerste namen Pukkelpop 2021: o.a. Editors, Marshmello en Liam Gallagher

review: Editors - 03/12 - TivoliVredenburg Editors
Eerste namen Pukkelpop 2021: o.a. Editors, Marshmello en Liam Gallagher
Door sjoertb op 01 juli 2021 - 09:48 1 Na een paar teasers op social media kondigt de organisatie van Pukkelpop vandaag een groot deel van het programma aan.

Op de aankomende editie staan in ieder geval Editors, Marshmello, Liam Gallagher, Anne-Marie, Balthazar, Netsky, Future, 2manydjs, Charlotte de Witte, Burna Boy, Nina Kraviz, dEUS, Sam Fender, Idles en Whispering Sons op de line-up. Ook Underworld, Eefje De Visser, Skepta, Jamie XX, Frenna, Whispering Sons, Heideroosjes, Caribou, Declan McKenna, Lil Kleine, Slowthai, De Jeugd van Tegenwoordig, Boys Noize, Joost, Inhaler, Jack Garratt en Working Men's Club zijn in Hasselt van de partij!

In totaal zijn er vandaag meer dan 150 namen bevestigd voor Pukkelpop 2021! Zie de poster hieronder. Na deze eerste lading namen volgen er binnenkort nog een hoop meer.Natuurlijk staan alle bevestigingen ook op onze eigen Pukkelpop 2021 pagina.

Pukkelpop vindt deze zomer plaats van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus. Tickets voor Pukkelpop 2021 zijn hier verkrijgbaar. Een dagticket kost 105 euro en voor een weekend Pukkelpop ben je 215 euro kwijt.

In 1985 werd de eerste editie van Pukkelpop gehouden. Inmiddels is het Belgische alternatieve muziekevenement ieder jaar vaste prik aan het eind van de zomervakantie. Door de pandemie moest ook Pukkelpop een jaartje overslaan vorig jaar. Normaliter zijn er acht podia: Main Stage, Marquee, Dance Hall, Boiler room, The Shelter, Club, Chateau en de Wablief-tent en een camping voor 40 000 personen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVestrock news

EERSTE NAMEN VESTROCK DOWNTOWN 2021: O.A....Als alles goed gaat strijkt het nieuwe kleinschalige najaarsfestival...

Tim Knol news

TIM KNOL ORGANISEERT WANDELCLUB FESTIVAL: DE... Zanger en muzikant Tim Knol organiseert in september een wandelclub...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.