Eerste namen Vestrock Downtown 2021: o.a. Chef'Special, De Staat en Maan

review: Indian Summer Festival 2017 - Vrijdag Chef'Special
Eerste namen Vestrock Downtown 2021: o.a. Chef'Special, De Staat en Maan
Door sjoertb op 01 juli 2021 - 10:10 1 Als alles goed gaat strijkt het nieuwe kleinschalige najaarsfestival Vestrock Downtown in november neer in Hulst. Onder voorbehoud van toestemming van de overheid wordt het Zeeuwse festival op 5 en 6 november 2021 daar gehouden. Vandaag zijn de eerste namen van de line-up bekendgemaakt.

Chef'Special, De Staat, DIRK., Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Joe Buck, Hang Youth, Maan, Mental Theo, Ramkot en Tessa Dixson zijn van de partij. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

Tickets voor Vestrock Downtown zijn direct beschikbaar via de website van het festival. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt. In eerste instantie zijn er enkel combikaarten voor vrijdag en zaterdag te verkrijgen. Dagkaarten worden vanaf 1 september beschikbaar gesteld.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rewire Festival 2021 news

VOLLEDIG PROGRAMMA BEKEND VAN REWIRE 2021 – OFFLINE...Rewire keert terug naar Den Haag op 10, 11, 12 en 18 september voor een...

Pukkelpop 2020 news

EERSTE NAMEN PUKKELPOP 2021: O.A. EDITORS,... Na een paar teasers op social media kondigt de organisatie van Pukkelpop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.