Pukkelpop pauzeert opbouw en kaartverkoop en vraagt duidelijkheid over Corona Safe Tickets

Pukkelpop
Pukkelpop pauzeert opbouw en kaartverkoop en vraagt duidelijkheid over Corona Safe Tickets
Door RobZ op 22 juli 2021 - 15:36 1 Diverse Belgische media melden vanmiddag dat Pukkelpop de kaartverkoop en de opbouw van het festivalterrein heeft stilgelegd omdat het meer duidelijkheid nodig heeft over de zogenaamde 'Corona Safe Ticket'-regeling. De maatregel, zoals die nu voorgesteld is, zou betekenen dat een niet-gevaccineerde bezoeker zich meerdere keren moeten laten testen op het vierdaagse festival.

Volgens het festival heeft dit grote gevolgen voor de verdere organisatie van het festival. In afwachting van meer duidelijkheid heeft het festival er daarom voor gekozen de ticketverkoop tijdelijk stil te leggen. Ook is de opbouw van het festival stil gelegd.

Pukkelpop staat in de festivalagenda voor 19 tot en met 22 augustus. Het festival wordt gehouden in Kiewit bij Hasselt en wil dagelijks 66.000 bezoekers ontvangen. Het nieuws dat de regering aankondigde dat grote culturele evenementen vanaf 13 augustus kunnen kiezen voor een Covid Safe Ticket-systeem leek positief voor Pukkelpop. Maar omdat Pukkelpop vier dagen duurt, wil het festival weten hoe ze dit practisch zouden moeten invullen.
Pukkelpop 2020 news

EDITIE VAN PUKKELPOP IN 2021 NIET HAALBAAR DOOR...Pukkelpop laat weten dat er in 2021 geen editie komt. In een uitgebreide...

Ray Fuego

DOWN THE RABBIT HOLE PAKT UIT MET O.A. RAY FUEGO,... Vandaag is er nieuws over het programma van Down The Rabbit Hole ondanks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.