Pukkelpop start voorverkoop op 16 juni (alleen voor Belgen)

Pukkelpop 2009
Pukkelpop start voorverkoop op 16 juni (alleen voor Belgen)
Door RobZ op 11 juni 2021 - 11:15 1 Pukkelpop laat weten hun kaartverkoop te starten op 16 juni om 13:00 uur. Hierbij moet opgemerkt worden dat tot en met woensdag 30 juni het alleen mogelijk is om vanuit België tickets te kopen.

Pukkelpop 2021 vindt plaats van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus. Het festival heeft normaal gesproken wat betreft line-up veel overkeenkomsten met Lowlands, maar dit jaar is mogelijk alles anders.

Een dagticket voor Pukkelpop 2021 kost €105, voor een combiticket betaal je €215. Kamperen op Camping Relax blijft gratis, voor het kampeerterrein aan de overkant (Chill) betaal je €25. Via deze link koop je tickets voor Pukkelpop 2021.

Pukkelpop laat weten dat het zich via een speciale taskforce, gestuurd vanuit de overheid, vakkundig begeleiden richting augustus. Veiligheid is het gezamenlijk credo, de gemeenschappelijke doelstelling is om van Pukkelpop een veilige plek te maken waar iedereen met een gerust hart kan komen feesten en genieten.

Informatie over de precieze veiligheidsmaatregelen en line-up van Pukkelpop 2021 volgt snel.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Come As You Are

LIFE OF AGONY EN DOG EAT DOG ERBIJ VOOR COME AS YOU...Tijdens Come As You Are, waarvan de 5e editie plaatsvindt op zaterdag 27...

Nirwana Tuinfeest 2020 news

NIRWANA TUINFEEST HEEFT LINE-UP COMPLEET MET O.A.... Op 27, 28 en 29 augustus is het weer tijd voor Nirwana Tuinfeest, het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.