The Strokes opnieuw headliner Best Kept Secret

The Strokes news_groot
The Strokes opnieuw headliner Best Kept Secret
Door RobZ op 29 mei 2020 - 09:23 1 Goed nieuws uit Hilvarenbeek. De eerste headliner van Best Kept Secret 2021 is The Strokes! De Amerikaanse band sluit op zaterdag 12 juni 2021 het hoofdpodium van het festival af. The Strokes stonden oorspronkelijk geboekt voor de editie van dit jaar, die is uitgesteld vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De organisatie van Best Kept Secret maakt in het weekend dat Best Kept Secret 2020 had moeten plaatsvinden, meer namen voor Best Kept Secret 2021 bekend. Ook gaan de tickets voor de komende editie van het festival in de voorverkoop. Alle tickets die waren aangeschaft voor BKS 2020, blijven gelden voor de 2021 editie van het festival.

Afgelopen week werd al bekend dat The Strokes ook Primavera 2021 aandoen. Het ziet er dus naar uit dat de band zijn best doet om de hele afgelaste tournee van 2020 volgend jaar in te halen. Als dit gebeurt dan kan ook Rock Werchter, Roskilde en Garorock rekenen op de komst van The Strokes.

The Strokes uit New York worden naar aanleiding van hun klassieke debuutalbum 'Is This It' uit 2001 uitgeroepen tot redders van de rock 'n' roll. De band onder aanvoering van zanger Julian Casablancas mengt daarop het geluid van New Yorkse helden als The Velvet Underground, de Ramones en Television tot eigentijds klinkende en catchy rocksongs.

De achtste editie van Best Kept Secret vindt op 11, 12 en 13 juni 2021 plaats op evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Het festival focust zich 100% op muziek en vindt plaats op een festivalterrein bij de Beekse Bergen met bos, strand, zwemwater en een bungalowpark. In het verleden deden al onder andere Kraftwerk, Bon Iver, Arctic Monkeys, The National, LCD Soundsystem, Radiohead, Arcade Fire en Alt-J het Best Kept Secret festival aan. Voor de afgelaste editie 2020 editie van Best Kept Secret stonden naast the Strokes ook The National, Massive Attack, DJ Shadow, Metronomy, Fointaines D.C. en Mura Masa op het programma. Hier vind je al onze Best Kept Secret 2020 info.

De ticketprijzen voor Best Kept Secret 2021 blijven gelijk aan die van 2020. Dit betekent dat een dagkaart 89 euro kost, een weekendkaart zonder kamperen kost 174 euro en een weekend Best Kept Secret met kamperen doet 189 euro. Parkeren bij het festivaltterrein van het festival kost 20 euro. Tickets voor Best Kept Secret 2021 bestel je via de volgende links:

Best Kept Secret 2021 - Parking Ticket
Best Kept Secret Festival 2021 - Friday
Best Kept Secret Festival 2021 - Saturday
Best Kept Secret Festival 2021 - Sunday
Best Kept Secret Festival 2021 - Weekend Excl. Campsite
Best Kept Secret Festival 2021 - Weekend Incl. CampsiteRevolution909nws

909 FESTIVAL PRESENTEERT LIVESTREAM MET O.A SPEEDY...Onder normale omstandigheden zouden veel fans van elektronische muziek dit...

Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND PRESENTEERT LINE-UP 2021 EDITIE O.A.... Primavera Sound had het al beloofd. De line-up voor Primavera Sound Barcelona...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.