In navolging van Tomorrowland komt ook Defqon 1 met digitale editie

Defqon Mainstage news_groot
In navolging van Tomorrowland komt ook Defqon 1 met digitale editie
Door Cartman91 op 05 juni 2020 - 15:49 1 In navolging van het Belgische dance-festival Tomorrowland komt het Nederlandse hardstyle-festival Defqon 1 ook met een digitale editie. Deze zal plaatsvinden van 26 t/m 28 juni.

Tijdens de digitale editie komen alle bekende aspecten van een regulier festival voorbij. Daarnaast zullen 80 artiesten op verschillende locaties een optreden geven. Het festival is drie dagen lang vanuit iedere huiskamer wereldwijd te bewonderen.

Het festival start traditiegetrouw met The Gathering, fans kunnen springen in de woonkamer tijdens Power Hour: Six Years of Insanity en het festival wordt zoals altijd afgesloten met een bijzondere eindshow met The Closing Ceremony. Daarnaast zal er voor het eerst een quiz zijn, de The Q-dance Quiz. Deze quiz bestaat uit drie thema's: The Ultimate Hardstyle Quiz, The Defqon.1 Weekend Warriors Quiz en The Legendary 20 Years of Q-dance quiz. Winnaars van de quiz ontvangen een prijs.

Over de line-up van het festival wordt later meer bekend gemaakt. De live-streams van het festival is te volgen via de website van Q-Dance.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

ZELFBEVESTIGING DANNY VERA VOOR PINKPOP 2021Danny Vera heeft zondagavond in praatprogramma Op1 laten weten dat hij de...

Graspop 2020 news

AEROSMITH EERSTE BEVESTIGING VOOR UITGESTELDE GRASPOP Het Belgische Graspop heeft de eerste naam voor de 2021 editie bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.