Tomorrowland kondigt met 'Tomorrowland Around The World' digitale 3D editie aan

Tomrrowland
Tomorrowland kondigt met 'Tomorrowland Around The World' digitale 3D editie aan
Door Kellyvermeer op 05 juni 2020 - 12:20 1 Tomorrowland kondigt onder de naam 'Tomorrowland Around The World' de eerste digitale editie van Tomorrowland aan. Dit wordt een virtuele beleving met de grote namen uit de dj-wereld en nieuwe technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects. Er zullen maar liefst 8 verschillende stages zijn tijdens het virtuele festival.

De afgelopen maanden heeft Tomorrowland veel vragen gekregen om iets speciaals te doen tijdens de weekenden van Tomorrowland België. Het festival had van vrijdag 17 juli t/m zondag 19 juli en 24 t/m 26 juli moeten plaatsvinden in Boom, maar dit kon door het coronavirus natuurlijk niet doorgaan. Daarom introduceert Tomorrowland nu hun festival via een 3D-platfrom. Hiermee kunnen bezoekers meedoen met 's werelds eerstse 3D festivalervaring.

Je kan eenvoudig navigeren door de Tomorrowland wereld met een laptop, PC, tablet of smartphone. Je heb dus geen speciale VR-bril nodig. Net als bij eerdere edities van Tomorrowland zal er een grote muziekshow plaatsvinden. Bij elke stage zal er muziek aangeboden worden van ’s werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek.

Tijdens het event word de mainstage van dit jaar onthuld aan de wereld met het thema 'The Reflection of love - Chapter 1'. Er zullen naast muziek ook een hoop interactieve ervaringen zijn zoals games en workshops. De line-up voor dit festival zal op 15 juni bekent gemaakt worden.

Het online festival zal op 25 en 26 juli plaatsvinden tussen 15h00 – 01h00 CEST. Zou je dit online evenement graag willen bezoeken? koop hier kartjes voor Tomorrowland Around The World. De dagtickets kosten €12,50 per stuk en weekendticket kost €20.00. Deze bevat ook een week video-on-demand content om de hele ervaring opnieuw te beleven.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBest Kept Secret 2020 news

NA THE STROKES OOK THE NATIONAL TERUG ALS HEADLINER...The National is vanochtend bevestigd als tweede headliner van Best Kept...

Sfeer Camping

BELGIË STAAT VANAF 1 JULI ZITCONCERTEN TOT 200 MAN TOE Opnieuw een voor de cultuursector fijne versoepeling van de regels om de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.