Katy Perry te bewonderen tijdens digitale editie Tomorrowland

Katy Perry
Katy Perry te bewonderen tijdens digitale editie Tomorrowland
Door Cartman91 op 15 juli 2020 - 13:11 1 Wegens het Coronavirus kan Tomorrowland niet plaatsvinden, net als alle andere Europese festivals. Als alternatief heeft de festivalorganisatie bedacht om een digitale editie te houden die geheel Corona-proof is.

De digitale editie, onder de naam Tomorrowland Around The World vindt plaats verdeeld over acht podia. Met optredens van onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Bassjackers, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, Joris Voorn, Lost Frequencies en Martin Garrix die bezoekers vanuit hun woonkamer live kunnen aanschouwen.

Zojuist is bekend gemaakt dat ook Katy Perry te zien zal zijn met een visueel spectaculaire show. Katy is een van de best verkopende artiesten aller tijden, met wereldwijd 45 miljoen verkochte albums. Tijdens de livestream kan je uiteraard haar bekende hits als I Kissed A Girl, Firework, Roar en Dark Horse verwachten, ook zal ze nieuw materiaal laten horen van het album Smile dat op 14 augustus uitkomt.

Tomorrowland Around The World zal plaatsvinden in het weekend van 25 en 26 juli. Tickets zijn al te verkrijgen. Voor een dagticket betaal je 12,50 euro, aan een weekendticket ben je 20 euro kwijt.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNova Rock (Oostenrijk) 2020 news

NOTHING BUT THIEVES, SOULFLY, RISE AGAINST EN MEER...Dit jaar kan het Oostenrijkse festival Nova Rock niet plaatsvinden wegens het...

Dour 2021 news

A$AP ROCKY NAAR DOUR 2021 Dit jaar kon Dour, net als alle andere Europese festivals geen doorgang...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.