Dancefestival Tomorrowland overweegt in 2021 een derde festivalweekend

Tomorrowland 2013
Dancefestival Tomorrowland overweegt in 2021 een derde festivalweekend
Door Cartman91 op 19 juni 2020 - 16:51 1 Het Belgische dancefestival Tomorrowland vindt zoals bekend dit jaar niet plaats vanwege het Coronavirus. Wel zal er een digitale editie komen. De organisatie van het festival kijkt echter al voorzichtig vooruit naar volgend jaar en denkt eraan om er een derde festivalweekend aan vast te plakken.

Op deze manier zou de financiële klap van dit jaar enigszins verzacht kunnen worden, maar zouden ook liefhebbers een extra kans hebben om een kaartje te kunnen bemachtigen om de editie van dit jaar in te kunnen halen.

Echter is er momenteel nog geen besluit genomen. De organisatie laat weten: "Momenteel ligt onze focus 100% op ons eerste digitale festival. We kunnen, net zoals de overheden, op dit moment niet heel ver in de toekomst kijken. Een derde weekend Tomorrowland zou voor alle betrokkenen een oplossing kunnen zijn om het volledig verloren seizoen 2020 en alle gevolgen ervan gedeeltelijk goed te maken. Maar dat is in de huidige omstandigheden nog verre toekomst. Er is nog niets besproken, nog niets beslist. We wachten sowieso af hoe de situatie evolueert de komende maanden."

Het is overigens niet de bedoeling dat er voor iedere editie een derde weekend bij komt.

Voor de digitale editie van dit jaar, op 25 en 26 juli, staan onder meer David Guetta, Martin Garrix, Tiësto, Armin van Buuren en Paul Kalkbrenner op het programma.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWelcome To The Village news

WELCOME TO THE VILLAGE ORGANISEERT FESTIVAL VANUIT...Welcome to The Village had dit jaar in het weekend van 17 tot en met 19 juli...

Dynamo MetalFest 2020 news

DYNAMO METALFEST VINDT ALSNOG DOORGANG MET STREAMING... Het Eindhovense metalfestival Dynamo Metalfest kan in het weekend van 17 en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.