Dynamo Metalfest vindt alsnog doorgang met streaming event voor maximaal 100 bezoekers

Legion of the Damned
Dynamo Metalfest vindt alsnog doorgang met streaming event voor maximaal 100 bezoekers
Door Cartman91 op 19 juni 2020 - 16:32 1 Het Eindhovense metalfestival Dynamo Metalfest kan in het weekend van 17 en 18 juli alsnog doorgaan in het IJssportcentrum. Wel mogen er maximaal 100 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Daarnaast zullen de Coronamaatregelen inacht genomen moeten worden, denk bijvoorbeeld aan 1,5 meter afstand houden van elkaar.

De optredens worden tevens middels een livestream uitgezonden via loudnoise.tv.

Om er bij te kunnen zijn dien je een kaartje ter waarde van 12,50 euro aan te schaffen. Reeds gekochte kaarten voor de reguliere editie van Dynamo Metalfest 2020 blijven geldig. De kaartverkoop is direct van start gegaan.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor een groot deel naar de bands. Op het programma staan Legion Of The Damned, Heidevolk, Martyr, Graceless en Inferum. Er komt nog een naam bij, die later bekend zal worden gemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tomorrowland 2020 news

DANCEFESTIVAL TOMORROWLAND OVERWEEGT IN 2021 EEN...Het Belgische dancefestival Tomorrowland vindt zoals bekend dit jaar niet...

Rock Werchter 2020 news

ROCK WERCHTER VINDT IN AANGEPASTE VORM ALSNOG PLAATS... Het Belgische festival Rock Werchter vindt in een afgeslankte vorm alsnog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.