Rock Werchter vindt in aangepaste vorm alsnog plaats met o.a. Selah Sue, Bazart en Tourist LeMC

review: Selah Sue - 7/12 - TivoliVredenburg Selah Sue
Rock Werchter vindt in aangepaste vorm alsnog plaats met o.a. Selah Sue, Bazart en...
Door Cartman91 op 19 juni 2020 - 13:40 1 Het Belgische festival Rock Werchter vindt in een afgeslankte vorm alsnog plaats in het geplande weekend van 2 t/m 5 juli. Samen met Live2020 wordt het Rock Werchter voor Live2020 georganiseerd.

Op het festivalterrein zullen op de donderdag t/m zaterdag iedere dag twee optredens plaatsvinden: één om 15:30 uur en één om 20:30 uur. Uiteraard worden de Corona-maatregelen inacht genomen. Dit betekent maximaal 200 bezoekers per optreden en je bent verplicht om aan een tafel plaats te nemen. Er mogen maximaal vier personen aan een tafel plaatsnemen. Om die reden gaan kaarten alleen per tafel van vier (personen) de deur uit. Een kaartje kost je dan 45 euro en gaan vanaf morgen (20 juni) om 10 uur in de voorverkoop.

Optredens zijn er onder meer van Selah Sue (2 juli), Tourist LeMC (3 juli) en Bazart (4 juli).

Verder is er op de zondag (5 juli) een live-tv show en zijn er onder de noemer RWTV streams op de website van Rock Werchter te vinden van optredens uit het archief van het festival.

Alle opbrengsten gaan naar solidariteitsfondsen voor de live-muzieksector.Dynamo MetalFest 2020 news

DYNAMO METALFEST VINDT ALSNOG DOORGANG MET STREAMING...Het Eindhovense metalfestival Dynamo Metalfest kan in het weekend van 17 en...

twenty one pilots

HURRICANE EN SOUTHSIDE FESTIVAL KONDIGEN NIEUWE... Het Hurricane festival en het Southside Festival hebben nieuwe namen voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.