Festival Thuishaven bouwt festivalterrein om tot groot terras

Down The Rabbit Hole sfeer
Festival Thuishaven bouwt festivalterrein om tot groot terras
Door Cartman91 op 08 juni 2020 - 17:25 1 Door het Corona-virus kunnen er sowieso t/m 1 september geen festivals plaatsvinden. Hierdoor moeten festivalorganisatoren flexibel en creatief zijn, zo ook Thuishaven. Dit festival vindt normaal plaats in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Omdat het festival niet kan doorgaan heeft de organisatie besloten het om te bouwen tot een groot terras.

Het terras is 6500 m2 groot en zal geopend zijn van donderdag t/m zondag. Omdat het terras zo groot is zal er genoeg ruimte zijn voor iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wel is er de plicht om aan een tafel plaats te nemen, waar maximaal 4 personen aan kunnen schuiven. Daarnaast is er een privéterras voor maximaal 15 personen. Bij slecht weer zal het terras overdekt worden en bij mooi weer zal het terras ook op maandag, dinsdag of woensdag geopend zijn. Openingstijden zijn tussen 12 uur en 00:15 uur.

Een drankje of een hapje bestel je aan tafel via een QR-code op je telefoon. De bestelling haal je bij de selfservice-bar op.

Wel zal je vooraf een plekje op het terras moeten reserveren. De eerste terrasdag was in een mum van tijd uitverkocht.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



System of a down2

GEEN NIEUWE DATUM VOOR SYSTEM OF A DOWN IN ZIGGO...System of a Down maakt vandaag bekend een aantal concerten in juni definitief...

vestrock12

VESTROCK MAAKT EERSTE NAMEN LINE-UP VOLGEND JAAR... Vanwege de corona maatregelen kon het Vestrock festival afgelopen weekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.