Geen nieuwe datum voor System of a Down in Ziggo Dome, wel festivalshows in juni 2021

System of a Down
Geen nieuwe datum voor System of a Down in Ziggo Dome, wel festivalshows in juni 2021
Door RobZ op 08 juni 2020 - 22:57 1 System of a Down maakt vandaag bekend een aantal concerten in juni definitief te cancellen. Het gaat om de concerten in Amsterdam (Ziggo Dome), Berlijn, Praag, Budapest, Stockholm en Krakow. System of a Down had 3 juni in een uitverkochte Ziggo Dome moeten staan, maar dit kon vanwege de corona-beperkingen natuurlijk niet doorgaan. Veel artiesten proberen hun concerten op een later moment in te halen, maar System of Down geeft dus aan dit bij het concert in Ziggo Dome niet te (kunnen) doen. Mensen die kaarten voor het concert hadden gekocht, krijgen hun geld nu terug in de vorm van een voucher. Ze krijgen hierover mail van Ticketmaster.

System of a Down gaat in 2021 wel op tournee en doet op 8 juni 2021 Zwitserland aan. De band geeft aan dat het niet lukte om alle shows opnieuw in het tourschema in te passen. Ze hebben de intentie om de steden die hun SOAD concert nu afgelast zien later wel opnieuw te bezoeken. Er komen bovendien een aantal festivalshows in juni 2021 aan! De verschillende festivals waar System of a Down in 2021 speelt, kondigen dit zelf snel aan. Het lijkt waarschijnlijk dat Rock am Ring, Rock Im Park, Nova Rock, Download Festival, Hellfest en Rock Werchter opnieuw proberen System of a Down op het affiche te krijgen. Heel misschien lukt het Pinkpop ook wel de Amerikaanse band onder leiding van Serj Tankian te boeken.

Pinkpop 2020 news

NEGEN NEDERLANDSE PINKPOPACTS VERHUIZEN MEE NAAR...Na de bevestiging van Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots maakt...

Regen publiek festival weer sfeer

FESTIVAL THUISHAVEN BOUWT FESTIVALTERREIN OM TOT... Door het Corona-virus kunnen er sowieso t/m 1 september geen festivals...

REACTIES

Avatar Yeahroen
di 09 jun 2020 16:38

Yeahroen Alweer? Ik wacht nog steeds op de vervangende show voor de door SOAD gecancelde uitverkochte Melkweg-show. Al word ik na bijna 21 jaar wel wat ongeduldig.

 1
geen avatar
wo 10 jun 2020 11:36

Diebythesword Geen indooroptredens, wel festivals. Blijkt toch dat deze band als los zand aan elkaar hangt, conflicten over geld, ruzie over het maken van nieuwe muziek, de drummer die gebruik maakt van zijn recht op vrije meningsuiting door allerlei conflicterende berichten de wereld in te sturen waardoor het lijkt alsof hij het complete non-beleid van Trump steunt (Krist Novoselic ook overigens). Ik was boos omdat ik achter het net gevist had voor Ziggo, maar wetende wat ik nu weet…..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.