Negen Nederlandse Pinkpopacts verhuizen mee naar Pinkpop 2021

Pinkpop 2017
Negen Nederlandse Pinkpopacts verhuizen mee naar Pinkpop 2021
Door RobZ op 09 juni 2020 - 10:07 1 Na de bevestiging van Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots maakt Pinkpop vandaag bekend dat alle Nederlandse acts die op Pinkpop 2020 zouden spelen ook op Pinkpop 2021 zullen staan. Het gaat om: Kensington, Frenna, Ten Times A Million, Danny Vera, Joost, Nona, The Kik met orkest, Ares en Nu of Nooit winnaar Elle Hollis.

Pinkpop 2020 kan net als alle andere grotere Nederlandse festivals niet doorgaan vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het festival stond voor komend weekend in de agenda. Mensen met tickets voor Pinkpop 2020 kunnen deze gebruiken om in 2021 naar het festival te gaan. Reeds gekochte tickets blijven dus geldig. Wanneer de doorstart van de reguliere ticketverkoop voor de 51e editie van Pinkpop begint, is momenteel nog niet bekend.

Pinkpop vindt in 2021 plaats op 18, 19 en 20 juni. Per dag ziet de Pinkpop line-up er nu zo uit:

Vrijdag 18 juni: Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, Kensington, Frenna Deluxe, Ten Times A Million, Elle Hollis
Zaterdag 19 juni: Danny Vera, Joost, Nona
Zondag 20 juni: The Kik met orkest, Ares

Sinds 1990 staat Pinkpop in het Groot Guiness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival. De eerste editie vond plaats op 18 mei 1970 in Geleen. Hier vind je al onze informatie over Pinkpop 2021.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



punk_news_festivalinfo.jpg2

PUNK IN DRUBLIC FESTIVAL MAAKT NIEUWE DATUM BEKENDPunk In Drublic festival kon dit jaar niet doorgaan in verband met het...

System of a down2

GEEN NIEUWE DATUM VOOR SYSTEM OF A DOWN IN ZIGGO... System of a Down maakt vandaag bekend een aantal concerten in juni definitief...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.