Punk In Drublic festival maakt nieuwe datum bekend

review: Jera On Air 2018 - Zaterdag NOFX
Punk In Drublic festival maakt nieuwe datum bekend
Door Kellyvermeer op 09 juni 2020 - 14:03 1 Punk In Drublic festival kon dit jaar niet doorgaan in verband met het coronavirus. Er is gelukkig een nieuwe datum bekend gemaakt voor de editie in 2021.

Het festival zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 16 mei van dit jaar, maar is nu verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021. Het festival word gehouden op recreatiegebied De Schorre in Boom in België.

Punk In Drublic is een rondreizend punkfestival. Op dit festival wordt ook veel aandacht besteed aan regionaal gebrouwen bier. Daarom worden er ook bierproeverijen gehouden. Dat gebeurt soms wel met honderd ambachtelijk gebrouwen bieren.

Er wordt verwacht dat de meeste bands die in 2020 zouden komen spelen ook in de editie van 2021 zullen komen, maar het kan nog veranderen. Onder andere waren NOFX en Me First And The Gimme Gimmes bevestigd.

Wil jij graag naar het Punk in Drublic festival in 2021? Kaarten voor dit festival kosten €58,50 per stuk. Koop hier je tickets.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nova Rock (Oostenrijk) 2020 news

NOVA ROCK FESTIVAL KOMT MET 63 NAMEN O.A. SYSTEM OF...Het Nova Rock Festival kondigt een groot deel van de line-up aan voor het...

Pinkpop 2020 news

NEGEN NEDERLANDSE PINKPOPACTS VERHUIZEN MEE NAAR... Na de bevestiging van Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots maakt...

REACTIES

geen avatar
wo 10 jun 2020 11:43

Diebythesword Slap ouwehoeren waar het allemaal mis is gegaan met punk, eens pseudo intellectueel door je perfect gecoiffeerde baard gaan en een slok nemen van je craft bier met hop van drie continenten, maar wel lokaal en organisch gebrouwen. Sounds like fun.

 0
Avatar Yeahroen
wo 10 jun 2020 21:14

Yeahroen Ja, dbs, lijkt mij leuk. Lekker meezingen en een biertje drinken.
Nostalgia for an age that never existed belet mij gelukkig niet om te genieten van simpele punkrock en een ingewikkeld biertje. Vrij naar Fidlar: I drink.craft beer.so what....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.