Jera On Air Festival voegt extra dag toe aan 2024-editie met The Prodigy als headliner

The Prodigy
Jera On Air Festival voegt extra dag toe aan 2024-editie met The Prodigy als headliner
Door Semberendsen op 30 januari 2024 - 12:49 1 Het Jera On Air Festival, dat dit jaar zijn 30-jarig bestaan viert, heeft groot nieuws voor de festivalgangers. Naast de al bekende donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, wordt er op zondag 30 juni een extra dag toegevoegd aan het feest. Jera on Air was al het grootste punk, hardcore en metalcore festival van Nederland en wordt zo nog een stuk groter.

Op de extra festivaldag zal niemand minder dan The Prodigy het festival afsluiten. Ook zijn er optredens van andere bands zoals Enter Shikari en Me First and the Gimme Gimmes. Ook Boston Manor, The Acacia Strain, Make Them Suffer, Ho99o9, As Everything Unfolds, Slapshot, Dropout Kings en Neufx staan op het affiche van de Jera on Air zondag.

De line-up voor de eerste drie dagen belooft ook veel goeds, met namen als Architects, Dropkick Murphys, Electric Callboy, Simple Plan, Body Count, Bad Religion, Sum 41 en Frank Carter & The Rattlesnakes.

Voor degenen die al een combiticket hebben gekocht, is er de mogelijkheid om hun toegang te upgraden naar een kaartje inclusief toegang voor de extra dag. Bovendien wordt een bonusnacht op de festivalcamping kosteloos aangeboden. Losse dagkaarten voor zondag 30 juni zijn ook beschikbaar via de officiële website van Jera On Air.

Een combiticket voor alle vier de dagen kost 244 euro. Kaarten voor de extra festivaldag zijn nu te koop. Bekijk de tot nu aangekondigde line-up hier op onze site.

Koop hier tickets voor Jera on Air 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Jera On Air 2024
Tickets Jera On Air 2024
Jera On Air 2024
€ 189,00
Pukkelpop 2018

STORMZY EN FRED AGAIN.. EERSTE HEADLINERS PUKKELPOP... Pukkelpop 2024 , bekend om zijn muzikale sfeer en diverse podia, kondigt de...

north sea jazz

NN NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 2024 ONTHULT EERSTE 62... NN North Sea Jazz Festival 2024 kondigde vandaag de eerste golf van...

REACTIES

geen avatar
do 01 feb 2024 07:51

Diebythesword Toekomstvoorspelling wat Jera betreft: vanaf 2025 beviel 4 dagen zo goed dat men dat maar ieder jaar gaat doen, en dan gelijk er ook maar VIP-kaarten bij, bungalows die je voor 2000 euro met z'n achten voor een weekend kan huren, en ja, dan moet de prijs per consumptie ook omhoog, doen we het wel met een interactieve gechipte armband, dan kunnen we net als Werchter 8 euro voor een cappuchino rekenen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.