Stormzy en Fred Again.. eerste headliners Pukkelpop 2024

fred again..
Stormzy en Fred Again.. eerste headliners Pukkelpop 2024
Door redactie op 31 januari 2024 - 12:50 1 Pukkelpop 2024, bekend om zijn muzikale sfeer en diverse podia, kondigt de eerste headliners aan voor het festival dat plaatsvindt van 15 tot en met 18 augustus.. Niemand minder dan Fred Again.. en Stormzy reizen af naar de festivalweide van Kiewit. Beide artiesten staan op vrijdag 16 augustus op Pukkelpop.

Pukkelpop is een vierdaags festival en wordt sinds 1985 door de Humanistische Jongeren van Leopoldsburg georganiseerd. Het groeide uit van een klein lokaal muziekgebeuren tot een alternatief openluchtfestival. Inmiddels is Pukkelpop een van der grote Europese muziekfestivals. Het vindt traditioneel plaats in hetzelfde weekend als Lowlands. Om deze reden spelen veel artiesten op beide festivals.

Pukkelpop laat weten dat er morgen weer namen bekend worden gemaakt. Informatie over de kaartverkoop en ticketprijzen van Pukkelpop 2024 is op dit moment nog niet beschikbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pukkelpop 2024
Tickets Pukkelpop 2024
Pukkelpop 2024
Sziget 2023

GOLDBAND MAAKT DIT JAAR DEBUUT OP SZIGETDe Nederlandse band Goldband maakt deze zomer zijn debuut op het Sziget...

Jera On Air 20241

JERA ON AIR FESTIVAL VOEGT EXTRA DAG TOE AAN... Het Jera On Air Festival, dat dit jaar zijn 30-jarig bestaan viert, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.