Goldband maakt dit jaar debuut op Sziget

review: Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Goldband
Goldband maakt dit jaar debuut op Sziget
Door KayleeV op 30 januari 2024 - 13:29 1 De Nederlandse band Goldband maakt deze zomer zijn debuut op het Sziget Festival in Boedapest. Het Haagse trio, dat bekend staat om zijn pakkende popsongs, treedt op 8 augustus op tijdens het zesdaagse festival op het Óbuda-eiland wat plaatsvindt van 7 tot en met 12 augustus.

Eerder bevestigde Sziget al een line-up voor 2024, met artiesten als Fred again.., Sam Smith, Stormzy, Big Thief en Louis Tomlinson.

Voor Goldband, die tijdens de coronaperiode doorbrak met hun aanstekelijke nummers, is het optreden op Sziget een langgekoesterde wens die in vervulling gaat. De band belooft het Nederlandse publiek op 8 augustus op hun eigen unieke manier te vermaken.

Jaarlijks trekken festivalgangers van over de hele wereld, waaronder veel Nederlandse en Belgische muziekliefhebbers, naar The Island Of Freedom. Naast Goldband treden ook andere Benelux-artiesten zoals Martin Garrix, Joost, Pip Blom, ANOTR en Warhaus op diverse podia op. De organisatie zal later nog meer namen aan de line-up toevoegen.

Koop hier je kaartje voor Sziget Festival 2024.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Sziget 2024
Tickets Sziget 2024
Sziget 2024
€ 199,00 - 509,00
ribs & Blues

NIEUWE NAMEN RIBS & BLUES FESTIVAL 2024: O.A. ANOUK...De 26e editie van het Ribs & Blues Festival vindt plaats tijdens het...

Pukkelpop 2018

STORMZY EN FRED AGAIN.. EERSTE HEADLINERS PUKKELPOP... Pukkelpop 2024 , bekend om zijn muzikale sfeer en diverse podia, kondigt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.