Rock im Park / Rock am Ring strikken Volbeat, Green Day en System of a Down

Green Day
Rock im Park / Rock am Ring strikken Volbeat, Green Day en System of a Down
Door RobZ op 10 juni 2020 - 12:19 1 Goed nieuws uit Duitsland. Het duo-festival Rock am Ring / Rock im Park maakt de drie headliners bekend voor hun edities in 2021. Het gaat om Volbeat, Green Day en System of a Down. De bands worden zo verdeeld over Rock am Ring (RAR) en Rock im Park (RIP).

Vrijdag 11 juni: Volbeat @ RAR, System of Down @ RIP
Zaterdag 12 juni: Green Day @ RAR, Volbeat @ RIP
Zondag 13 juni: Green Day @ RIP, System of Down @ RIP

Rock am Ring en Rock im Park vinden volgend jaar plaats van 11 tot en met 13 juni. Dit is het weekend dat in Nederland Best Kept Secret 2021 plaatsvindt. Het weekend erna staat Pinkpop 2021 op het progamma. Veel artiesten die op Rock am Ring / Rock im Park spelen staan ook op het festival in Landgraaf.

Dat Green Day op de Duitse festivals staat, biedt ook goede hoop voor de The Hella Mega Tour, die op 14 juni 2020 in het Stadspark Groningen had moeten neerstrijken. Hier zouden Green Day, Weezer en Fall Out Boy op het podium staan. Wellicht worden deze shows dus ook in 2021 ingehaald.

Mensen die naar Rock am Ring / Rock im Park willen, hadden eigenlijk al een ticket moeten kopen voor de festivals in 2020. De Duitse festivals zijn bezig met het omzetten van 2020 tickets naar 2021 tickets. Er is een mogelijkheid om geld terug te vragen, dus het is de verwachting dat er op termijn ook weer tickets voor Rock am Ring / Rock im Park 2021 beschikbaar komen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFirenze Rocks news

FIRENZE ROCKS NEEMT GREEN DAY, RED HOT CHILI PEPPERS...Het Italiaanse festival Firenze Rocks kan dit jaar zoals bekend niet doorgaan...

Coachella news

STREEP DOOR 2020 EDITIES VAN LOLLAPALOOZA EN... Het slechte nieuws is helaas nog niet voorbij. Twee enorme Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.