Nieuw virtual reality festival 'Lost Horizon' presenteert line-up met o.a. My Baby, Fatboy Slim en Carl Cox

review: My Baby - 20/12 - Paradiso MY BABY
Nieuw virtual reality festival 'Lost Horizon' presenteert line-up met o.a. My Baby,...
Door Kellyvermeer op 15 juni 2020 - 12:59 1 Op 3 en 4 juli wordt een nieuw virtual reality festival georganiseerd onder de naam Lost Horizon. Het moet het grootste Virtual Reality Festival ter wereld worden. Het festival wordt georganiseerd door hetzelfde team als voor de Shangri - La area op Glastonbury. Lost Horizon is een interactief evenement. Ook heeft het evenemenet meerdere podia. Je kan het 'festivalterrein' verkennen via de computer, VR-set of mobiele app.

Op het digitale affiche staan onder andere Carl Cox, Fatboy Slim, Jamie Jones, Peggy Gou en Seth Troxler. Ook de Nederlandse acts Noisia en My Baby hebben hun plek op het festival gevonden.

Het evenement word live gestreamd vanaf Beatport, Twitch, Facebook en YouTube. Het festival maakt gebruik van computer-generated avatars en green screen 'hologram' performances. Bezoekers kunnen via de PC of VR set rondlopen op het festival, maar ook chatten en dansen met andere bezoekers. De opbrengsten van het festival gaan naar The Big Issue en Amnesty International. Als je dit festival wilt meemaken, dan moet je je registreren via de site van het festival. Dit kan gratis, maar er wordt wel om een donatie voor het goede doel gevraagd.

Hier vind je al onze informatie over Lost Horizon 2020.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefArmin van Buuren

TOMORROWLAND AROUND THE WORLD MAAKT LINE-UP BEKEND...Het was al bekend dat Tomorrowland een digitale editie zou organiseren, die...

Pinkpop 2020 news

PINKPOP PAKT IN PINKPOP-WEEKEND UIT MET GROOTSE... Komend weekend had de 51e editie van Pinkpop moeten plaatsvinden op Megaland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.