Valkhof Festival en Doornroosje kondigen 7-daags programma aan tijdens Vierdaagsefeesten

Doornroosje
Valkhof Festival en Doornroosje kondigen 7-daags programma aan tijdens Vierdaagsefeesten
Door Kellyvermeer op 23 juni 2020 - 11:57 1 Van 18 tot en met 24 juli organiseren het Valkhof Festival en Doornroosje een programma tijdens de Vierdaagsefeesten. In die week worden er shows gegeven in de Rode Zaal van poppodium Doornroosje. Zeven dagen lang wordt Doornroosje de vervanging van het park waar normaal het Valkhof publiek komt feesten.

Het volledige programma voor de zeven dagen is nog niet bekend, maar wordt in de komende weken bekend gemaakt. Er is wel al aangekondigd dat Altın Gün op 23 juli twee shows speelt van een uur. De band is eerder dit jaar met zijn 2e album genomineerd voor een Grammy. Ook hebben ze al eerder op het Valkhof Festival gespeeld en op het podium van Doornroosje gestaan.

De aftrap van het programma wordt gedaan door WTF, de drum'n bass-hofleverancier van Valkhof en Doornroosje. De aftrap op 18 juli wordt gevierd met een show vol met muziek en special guests. De kaartverkoop voor Altin Gün en WTF begint dinsdag om 12:00. Tickets kan je kopen via De site van Doornroosje.

Ook bij deze shows worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. De capaciteit is beperkt tot 80 bezoekers en mensen die niet tot één huishouden horen wordt gevraagd anderhalve meter afstand te houden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

OOK DEFTONES TERUG OP AFFICHE PINKPOP IN 2021Een korte update van de organisatie van Pinkpop. Afgelopen weekend had het...

Liefde voor Muziek

NEDERLANDSE MUZIEKBRANCHE OVERHANDIGT MINISTER... Ongeveer een maand geleden vroegen we aandacht voor de petitie 'Liefde voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.