King Gizzard & The Lizard Wizard naar Best Kept Secret 2021

review: King Gizzard & the Lizard Wizard - 05/03 - Paradiso King Gizzard & The Lizard Wizard
King Gizzard & The Lizard Wizard naar Best Kept Secret 2021
Door RobZ op 29 juni 2020 - 10:18 1 De Australische live-orkaan King Gizzard & The Lizard Wizard gaat volgend jaar weer een poging doen om in Europa te touren en Nederlandse (en Belgische) fans kunnen zich verheugen op een optreden op Best Kept Secret 2021. Best Kept Secret heeft dit nog niet bevestigd, maar in de tourlijst van King Gizzard & Lizard Wizzard prijkt het festival in Hilvarenbeek.

In 2017 stond King Gizzard ook al op Best Kept Secret. In 2018 waren Lowlands en Pukkelpop aan de beurt om de psychedelische rock van de band te ondergaan. Deze zomer had King Gizzard & The Lizard Wizzard ook een optreden in Nederland in de planning staan. De groep had een concert moeten geven op het strand van Bloemendaal bij de strandtent van Woodstock 69. Dit concert werd door de uitbraak van het corona-virus al afgelast voordat het gecommuniceerd werd. De laatste keer dat King Gizzard in Nederland speelde waren we daarbij. In 2019 werd de zaal in TivoliVredenburg vakkundig afgebroken.

Zo zag het concert van King Gizzard & The Lizard Wizzard er in 2017 uit op Best Kept Secret:


Best Kept Secret 2021 vindt plaats van 11 tot en met 13 juni vlak naast Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het festival heeft al flink wat artiesten bevestigd. Naast King Gizzard & The Lizard Wizzard spelen ook onder andere The Strokes, Massive Attack, The National en DJ Shadow op het festival. Hier vind je al onze informatie over Best Kept Secret 2021.

De kaartverkoop voor Best Kept Secret 2021 is al begonnen. Tickets voor Best Kept Secret 2021 gaan voor de volgende prijzen over de digitale toonbank:
Best Kept Secret 2021 - Parking Ticket
Best Kept Secret Festival 2021 - Friday - 89 euro
Best Kept Secret Festival 2021 - Saturday - 89 euro
Best Kept Secret Festival 2021 - Sunday - 89 euro
Best Kept Secret Festival 2021 - Weekend Excl. Campsite - 174 euro
Best Kept Secret Festival 2021 - Weekend Incl. Campsite - 189 euro

In 2021 wordt Best Kept Secret voor de achtste keer georganiseerd op het evenemententerrein Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Het festival richt zich op de alternatieve muziekliefhebber en kent een capaciteit van maximaal 25.000 bezoekers per dag.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJera On Air 2020

VEEL NAMEN VAN JERA ON AIR STAAN IN 2021 ALSNOG OP...Wegens het Coronavirus konden dit jaar, zoals bekend, geen festivals...

Creamfields

CREAMFIELDS MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND MET O.A.... Dit jaar vindt er geen editie van het Britse festival Creamfields plaats...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.