Rock Herk kondigt line-up 2021 met o.a. Danko Jones, Raketkanon, The Subs aan en herstart verkoop

The Subs
Rock Herk kondigt line-up 2021 met o.a. Danko Jones, Raketkanon, The Subs aan en...
Door Kellyvermeer op 01 juli 2020 - 12:25 1 Rock Herk heeft de line-up voor de editie in 2021 bekend gemaakt. Ook hebben ze bekend gemaakt dat de kaartverkoop weer zal beginnen.

De line-up die al voor dit jaar aangekondigd was, zal zo goed al compleet meegenomen worden naar volgend jaar. Rock Herk 2020 had moeten plaatsvinden op 17 en 18 juli, maar kan vanwege de uitbraak van het coronavirus natuurlijk niet doorgaan. In 2021 gaat het festival plaatsvinden op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli 2021. Op de Main Stage komen onder andere The Subs, Noordkaap, Black Box Revelation, Danko Jones, Raketkanon, Equal Idiots en Crooked Steps optreden. Kijk voor de volledige line-up op onze festivalpagina van Rock Herk. Er zullen naast deze namen de komende maanden nog meer acts toegevoegd aan de line-up.

De tickets voor de editie in 2021 zijn dezelfde prijs als in 2020. Voor €56 heb je een combiticket. Wil je graag naar Rock Herk in 2021? Koop hier je ticket.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WOO HAH! 2020 logo

WOO HAH! BRENGT HET FESTIVALGEVOEL NAAR JE WOONKAMER...Op 10, 11 en 12 juli komt er een livestream gevuld met optredens, interviews,...

Exit Festival news

OOK SOLOMUN EN MACEO PLEX IN AUGUSTUS NAAR SERVIË... Hoewel festivals in Nederland en België bij bosjes sneuvelen door de uitbraak...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.